![]() |
Lucrari - No Limits Design
5 Attachment(s)
Nu prea stiu cum sa incep topicul asta...banuiesc ca ar trebui sa ii multumesc lui Daniel Onoriu pentru sansa oferita....... intr-un final mi-am indeplinit visul si m-am apucat de tuning.
Acesta e primul proiect serios si o sa pun fotografii din timpul lucrarii. Fotografii de luni, si marti |
Re: Lucrari - No Limits Design
haa :)) ce dilii :)) hai ca o sa vin si eu sa va ajut :D
|
4 Attachment(s)
Fotografii de azi.....progresam:D
|
Pana acum s-au folosit 10 kg de kit, am slefuit cat nu am slefuit niciodata si tot nu e gata. :D
PS. Sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos, NLD e un copil pasionat si cu multa imaginatie |
foarte tare ;)
|
Nice job fratelo ... :D nice job ono ... nice job la toate persoanele care lucreaza acolo ;) succes in continuare
|
Foarte tareeeeeeeeee !!! :peace:
|
bbaa fratelo ... mare bombalau ejti :) trebuia sa setezi mkr data la camera aia foto :))
|
2 Attachment(s)
dureaza ceva mai mult decat m-am asteptat ...totusi sper sa termin bara fata pana maine seara:D
|
banuiesc ca asta-i modelul ...fiindca e cam mult kit pe ea...oricum frumoasa bara;)
|
nu stiu cat e de frumoasa e ca nu am finisat decat partea din dreapta masinii deocamdata....da asta e modelul....o sa arate bine cand o terminam
|
Foarte, foarte mişto ! Felicitări, NLD, pentru lucrare (atāt cea virtuală, cāt şi cea practică) şi felicitări Ono, pentru că pui proiectu' īn aplicare !
|
sefu,e misto
te sun eu maine sa vad cum stai cu moralu'...... |
foarte frumos ... ai reusit ceva ce multi doar visam :)
bafta in continuare! |
Foarte tare :D...e frumos sa vezi ca munca virtuala vine pusa in practica si ca va fi admirata in concursuri :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning