![]() |
cumpar reno' 5
dupa cum am spus si mai sus vreau sa achizitionez un reno' 5 si unul cat mai ieftin...
astept oferte .... |
Re: cumpar reno' 5
sall, vezi k am eu un anunt, poate te intereseaza ;)
|
Quote:
|
anunt valabil in continuare, dar cu destule modificari si anume :
renault 5 fara: -motor + cutie; -bancheta spate + scaune fata; -bara fata-spate daca sunt de r5 normal in concluzie masina trebuie sa fie cheala :D masinile neinmatriculate le cumpar cu totul 300 de euro aduse in arad, iar cele inmatriculate cu totul (sa fie putin cam varza) ofer 500 de euro daca au acte in regula si se poate circula cu ele !!! daca se poate sa fie cat mai aproape de arad, eventual platesc transport (in limita bunului simt, adica sa nu coste cat toata masina) |
Quote:
se poate inchide... discutia poate continua aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...68#post1954968 |
Quote:
|
Quote:
sapt asta cred ca ma duc dupa el.. |
nu vrei unu deja facut ?
|
Quote:
sau ti-l dau pe al meu=)) |
Quote:
pana la urma o sa iau tot un r5 simplu, am si gasit unu, dar nu pot sa ma duc sa-l iau... trebuie sa trimit pe cineva sa-l ia din bucuresti (eu sunt in arad acum) r5-u pe care l-am gasit e cel a lu' tibi (cel care dadea multe mass'uri pe forum :)) ) si cred ca arata destul de bine (cel putin in poze) si e la super pret.... tu cu cat il dai? |
reno-ul lu tibi a fost vandut... din cate am inteles
|
Quote:
din 3 r5-uri gt turbo din care stiam eu ca sunt de vanzare, nu a mai ramas nici-unu... mai e unu singur pe la craiova, dar nu arata deloc bine, si pe langa asta cere extraordinar de mult pe el... :sad: sper ca pana la vara sa-mi gasesc unu , sau daca nu sa transform unu simplu in gtt... |
iar transformi? dupa ce ai luat toate piesele... le-ai vandut... acu iar te apuci de cumparat =))))))
am eu bara fata+ spate + pasaje roti |
Quote:
da :))) iar pierd o caruta de banii :))) |
al meu inca e :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning