![]() |
Explozie cauciuc si casco
spuneti-mi va rog daca este eleigibila decontarea in cazul unei explozii al pneului(pt full casco),ma gandesc ca nu dar totusi intreb inainte de a arunca 900 ron pe un cauciuc
si stiti undeva unde pot gasi cauciucuri second hand ceva mai rare gen 255/35/18 o gama mai variata din care sa pot alege?in bucuresti |
Re: Explozie cauciuc si casco
din cate stiu se poate schimba pe casco,dar nu stiu exact pasii de urmat, in legatura cu anvelope am astea la pret bun
Nankang - As 1 Dimensiuni 255/35R18 Indice viteza W Indice incarcare 94 Sezon Vara Pret 424 RON Stoc >4 Pretul afisat include TVA Yokohama - S01 Sdrive Dimensiuni 255/35R18 Indice viteza Y Indice incarcare 94 Sezon vara Pret 583 RON Stoc 2 Pretul afisat include TVA anvelope noi,factura si garantie 2 ani |
hmm sa vedem daca nu gasesc nimic second hand,ataseaza-mi o imagine cu nankang te rog
|
1 Attachment(s)
|
explica-mi te rog ce inseamna indice de viteza w si indicele de incarcare
eu le vreau pt un 328 ci coupe |
w 240km/h maxim sau 260
|
w=270 km/h viteza maxima recomandata de producator
|
salut
ti-am postat pe threadu meu poze cu cele 2 anvelope 255/35/18 continental second hand |
Explozia pneului nu ti-o despagubeste polita CASCO decat daca aceasta explozie s-a produs in urma unui accident.
|
s-au daca a urmat un accident in urma exploziei
daca incercati sa ajutati pe cineva in anumeite probleme macar faceti-o cand sunteti bine informat in cazul agentului meu asigurator pot vezi doar cu cateva zgarieturi pe janta(urma a epxloziei)pt despagubire,sau sa arat ca mi s-a mai stricat ceva |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning