![]() |
Bravo,Suceava!
Nu pot decat sa zic:FELICITARI!...pentru ce?...pentru organizarea super, pentru primirea calduroasa, pentru atmosfera generala pe care din pacate nu o mai gasesti in alta parte in tara...m-am simtit bine si anul acesta in mijlocul vostru, si voi repeta experienta ori de cate ori va fi posibil...
Organizatorii din tara ar trebui sa ia exemplu...pe drumul de acces catre aeroport,inca de la sosire, mi-au fost inmanate formularele de inscriere...pana am ajuns la poarta de acces, le-am completat si le-am predat, iar comisia a favorizat intrarea celor din alt judet inaintea localnicilor pentru a le acorda o clipa mai mare de ragaz de la drumul de peste 150km,in cazul nostru...au fost montate garduri,au fost jandarmi,comunicarea s-a facut prin portavoce clar,toti au stiut ce au avut de facut... Poporul roman include insa cateva exemplare al caror neuron se plictiseste de singuratate:aici includ pe cei care traverseaza pista pentru un unghi mai bun, pe cei care arunca cu pet-uri pe jos, pe cei care vor sa faca spectacol ca asa "e" ei, smecheri, iar aici ma refer la baietii de la Botosani, care au avut propria lor sesiune de liniute, intr-o nesimtire totala fata de organizatori, jandarmi, politie si toti ceilalti prezenti acolo... Exceptand ultimul alineat, totul s-a apropiat de perfectiune, iar ideea curselor 2 din 3 a dat roade, fiecare avand sansa de a-si imbunatati stilul la a 2-a sau a 3-a cursa... Kadettul gri s-a suparat pe mine si nu a vrut sa mearga pe pista...asta e, si imi pare rau fata de cei care s-au asteptat la ceva spectacol al masinii...parca printr-o vraja locala, motorul se oprea de indata ce trecea de 5000rpm...odata iesiti de pe aeroport, masina a revenit la normal...imi cer scuze daca intentia colegului meu Cortez de rula pe pista de proba s-a confundat cu o incercare de reintrare a masinii in competitie, dar nu era decat o tentativa de verificare daca, dupa micile interventii la fata locului, masina isi revenise...eu sunt multumit ca macar 1 data am iesit langa vectra gri cu c20let desi mi s-a oprit motorul in cursa de 4 ori pana la final... Sa lasam insa acest aspect.Suceava a fost, ramane si va fi locul in care voi veni cu drag indiferent de moment pentru a participa la acest gen de competitii...Felicitari tuturor castigatorilor si numai bine va doreste Dragos. |
Re: Bravo,Suceava!
Multumim mult dragos pentru cuvintele spuse si pentru incurajari.. si imi pare rau ca masina ta nu a mersc cum trebuia ;) te mai asteptam si la alte evenimente ;)
|
:oops: No comment.
Multumim si va asteptam si cu alta ocazie ;) Important e ca v-ati simtit bine , si nu au fost incidente grave. Am fost uimit la numarul de participanti, nu numai la grupele A si B, . A fost un test si pentru noi avand in vedre noul regulament, si se pare ca a avut succes. Felicit cu respect Iasi Power :D |
Baietii am nevoie urgenta de o informatie,pentru toti cei care stau in Sv...trebuie sa imi fac o fisa medicala la spitalul CFR Burdujeni,Suceava..numai ca nu ii stiu programul!Stie careva ?Ma poate ajuta cineva?
Mersi! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning