![]() |
C4 1.6i SX
Vind C4 1.6i 110Cp berlina (5 usi):
- capacitate motor: 1587cm3; - putere: 110cp/80Kw la 5750rpm; - cuplu maxim 146N*m la 4000rpm (90% din cuplu disponibil inca de la 2000rpm) - numar kilometri: 55000; - culoare: negru metalizat (noir obsidien); - masina a fost achzitionata pe 4 aprilie 2006, unic proprietar, este inca in garantie pina in aprilie 2009; - in plus fata de dotarile originale masina mai are: * alarma montata ulterior in service autorizat; * jantele de aliaj originale (achzitionate ulterior), jantele originale de tabla fiind si ele disponibile impreuna cu 4 pneuri de iarna (dunlop wintersport) rulate aproximativ 8000km; * tapiserie velur bej moira. Variante de echipare este SX (promotia 4Motion, similara cu actuala TechnoEvolution): # Design bandouri protectie laterala # bare de protectie in culoarea caroseriei # faruri cu geam clar # jante otel # oglinzi exterioare in culoarea caroseriei Functionalitate si Confort # bancheta rabatabila 1/3-2/3 # caroserie galvanizata # ceas digital de bord # computer de bord # dezactivare airbag pasager # geamuri electrice fata # iluminare habitaclu si portbagaj # inchidere centralizata cu telecomanda # luneta termica # oglinzi exterioare electrice # pilot automat+limitator de viteza # preechipare audio # priza 12V # roata de rezerva de dimensiuni normale # scaun sofer reglabil pe inaltime # spatii de depozitare sub aeratoare # stergator cu 2 viteze si intermitent # Climatizare bi-zona Siguranta # ABS + EBD # 6 Airbag-uri (airbag-uri frontale, laterale si cortina) - pachet "Viata la bord" (airbag-uri laterale si cortina, cotiera centrala reglabila longitudinal cu spatiu de depozitare, plasa bagaje) # avertizor sonor lumini/usi deschise # centuri de siguranta fata cu pretensionare pirotehnica si limitator de efort # centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte # imobilizator electronic # intrerupere alimentare carburant in caz de accident # servodirectie # sistem "Isofix" bancheta spate pentru scaune copii # sistem de blocare usi spate # sistem de franare servoasistat # stop suplimentar frana # tetiere fata-spate # volan cu butuc fix cu 2 blocuri de comenzi # volan reglabil pe 2 directii Masina este in stare foarte buna, inca in garantie pina in aprilie 2009, disponibila pentru a fi vazuta in iasi (pot fi contactat telefonic la 0740 082 667 sau prin mail la mituc _at_ hotmail.com). |
Re: C4 1.6i SX
si un pret?
|
Imi cer scuze ca am uitat pretul. Acesta este de 10000EUR.
|
in continuare de vinzare.
|
|
Imi pare rau, nu ma intereseaza schimburile, vreau sa dau citroenul pentru ca am deja alta masina.
|
|
Se poate inchide, s-a dat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning