![]() |
4Tuning Days 20-22 iunie Romexpo - Bucuresti
Quote:
|
Re: 4Tuning Days 20-22 iunie Romexpo - Bucuresti
super tare ..... haideti la show ca buzau e mic copil pe langa ce va fi la romexpo :)
|
Quote:
|
La Bucuresti e 20-22 iunie.
Asa ca voi merge 20 si 21 la Bucuresti si pe 22 plec si la Buzau! ;) Cine e de acord cu mine sa ridice degetul mijlociu! Oricum dupa 23 iunie stau pe bara pana luna urmatoare! Cum o fi treaba asta? Depashesc pe contrasens pe podul de la Sud si ma prinde garda abia la semafor la rondul I (si asta pentru ca am vrut eu sa opresc crezand ca se duc la vreun accident, nu ca m-au prins ei). |
:)) tu esti unicat ma :D:)
|
te a prins :(
|
Quote:
|
Pe 21 iunie, adica sambata va fi show-ul cu drifturi sincron cu HAI-ul si KNS-ul.
Duminica va fi Scoala de Drift. Asa ca sambata putem vedea ceva show la Bucuresti si duminica alt show la Buzau. Putem fi in ambele locuri, dar pe rand :lol: |
don`ule de ora ai vreo idee ?!:( eu in week`end plec din oras :(((((( si asi vrea macar la bucuresti sa merg(ora la care incep drifturile)
|
Pe forum aici scrie ca la ora 13 face Tengu o demonstratie de drift si HAI cu KNS apoi sincron de cercuri...
|
am vazut si eu dar prea tarziu ... merci oricum macar la bucuresti sper sa ajung si io .... !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning