![]() |
E34 - b-75-kel
1 Attachment(s)
:twisted::twisted:salutare,de curand am primit cadou d la parinti un e34:D,d care mam apucat d el///...am sa bag niste poze,si sper sa va faca placere ochilor, ceea c fac,si sa fie rasplatita munca mea;)):oops::rolleyes2...bafta
|
Re: E34-b-75-kel
am uitat sa dau niste date:
BMW E34 mot 2.0 24 valve vanos-150cp an fab 91 jante borbet 16" si urmeaza... va tin la curent cu evolutia masinii.. |
Re: E34 - b-75-kel
Bafta,nu multi au noroc sa primeasca de la parinti cadou asa ceva:D.Sa ne tii la curent cu modificarile pe care le faci si sa nu uiti niciodata de poze.Salut
|
5 Attachment(s)
dupa vreo 2 ore de munca.am dezechipat masina...este pregatita de vopsit...
am spalat-o...curat-o si data folia jos dupa geamuri...cred k mam miscat destul d bine:)) si sa nu uit...i-am schimbat si jantele pe fata=))k sa nu le gazez p cele bune |
ce culoare o sa aiba masina ?
|
Quote:
astept sa ma ajute si p mn vremea asta, k sa fac si io restul... |
Vreau sa cumpar si io bara intre amortizoare...aveti idee d unde as putea sa cumpar???sau care aveti de vanzare.va astept pe robbi3_boy pe mess.sa vb.
salutare |
gasesti destule pe bazar, pe forum, bani sa ai k aduc baietii detoate.
cat despre albastru mat...stiu ca exista un lac mat care se aplica peste vopsea. nush ce sa zic, du-te si tu in targ sau la vre-un magazin specializat de vopsele si intreaba, trebuie sa gasesti, dak iti doresti cu adevarat. bafta la mudificari |
la orice magazin de vopseluri auto gasesti agent de matuire care se amesteca odata cu vopseaua...
|
halal cadou :D
ti-au dat de munca mult si bine :P glumesc .. e o placere sa vezi masina crescand sub ochii tai :) succes cu ea |
i l-au facut cadou sa il tina ocupat ceva vreme :lol:
frumoasa masina , imi place sper sa iasa frumos , bafta cu proiectul ! |
Ar fi ceva original albastru mat,sunt curios produsul finit cum va arata:D
|
Quote:
sa nu am timp sa ma apuc d ea,sa o vad cum plange in garaj:(( va fi o placere sa o vad gata:D |
Quote:
pana acum am reusit sa vopsesc decat capotele negru mat,si in portbagaj. hai baieti...care ma ajutati cu o bara intre amortizoare???platesc. Va salut cu respect, Kelloo |
fal cat mai repede o sa arate super masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning