![]() |
Cumpar carburatoare
As vrea ceva gen doua carb.duble Dellorto sau de alfa33sau ceva asemanator pt a le monta pe un golf 1 la un pret rezonabil.
Astept oferte+foto |
Re: Cumpar carburatoare
M ar interesa si unul dublu corp cat de simplu fara vacumuri etc.
|
dellorto 36 40?
weber YDF merg? pe golf ar merge mai mult niste orizontale... Am posibilitate as fac rost de niste Weber YDF 40 de pe o alfa... Yahoo: gstemate bafta |
pt golf 1 ti-ar fi mai usor cu verticale daca ai motor cu 8v daca ai cu 16v ai loc destul pt orizontale
|
la 8v poate sa taie tabla aia de la motorul stergatoarelor.
|
Motorul e 1.8 8v si sincer nu stiu de care sa Ii pun.Am auzit ca au alea orizontale e mare problema cu reglajele cel putin asa spun baietii care se dau la rally din SB.Eu vreau sa o fac pt VTM si va rog sa mai dati si voi cu parerea.
Multumesc anticipat |
Quote:
|
eu am vandut verticale cu 150 ron acum depinde ce gasesti
|
sal,
am eu un chit de carburatoare orizontale WEBER DCOE 40 care au functionat pe un Golf de 1,6 facut de "Bergrennen" in Germania.Chitul este compus din galerie de admisie K&N, 2XCarburatoare si 2x filtre sport K&N |
1 Attachment(s)
Dellorto dhla 45...am si unele de 40 daca vrei.
|
sal..am un delorto dublu corp simultan de 40 (functional) a fost pus p o dacia si era ok...pret negociabil
|
belea, de cand caut eu si nu gasesc.....stef2000, lasa pe PM pret numai pe carburi si filtre, fara galerie....
Sry ca ma bag pe topicul tau......:( dar la mien nu a postat prea mutla lume.... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning