![]() |
Schimb E36 318IS pe E30 Coupe
1 Attachment(s)
am o pisica din 1995 18IS, e cu numere rosi, ma intereseaza un urs coupe inmatriculat si ceva diferenta. ursu sa fie in stare buna, pisica mea nu e cazan asa ca nu accept cazan la schimb.
Am uitat sa mentionez, masina in afara de ce se vede in poza a primit arcuri sport, deci este mai joasa, stopuri m, semnale fatza albe, ceasuri plasma, consumabile si cam atat. |
Re: Schimb E36 318IS pe E30 Coupe
2 Attachment(s)
unul in 4usi nu ai vrea 318 din 90 strong este masina a ta trebuie platita taxa sau cum?
|
este a mea masina, am aduso din germania acum 4 luni, am avut numere de zoll pe 3 luni si numere rosii o luna, trebuie platita taxa de prima inmatriculare ca sa o poti inmatricula, de la 1 iulie taxa o sa fie 290 euro pentru modelul asta, daca nu o dau pana atunci nici nu o mai dau. vreau in 2 usi sa fie ursul :)
|
nu o vinzi separat? ca e interesat un tov de ea ...
zi un pret .... |
3500 fara jante, 4000 euro cu jante, pretul este fix. anuntul este valabil pana la 1 iulie 2008, dupa' aceasta data o inmatriculez si ramane a mea 8)
|
scumpa nu gluma...poze mai in detaliu ai?sa vad si eu pe ce ceri atata...an? 2x airbaguri? scaune sport?
|
ok macar sa fie asa cu taxa ok,spor la vanzare
|
Quote:
Masina 2700 euro (germania) Numere de germania valabile 3 luni (au expirat) 600 euro (cu tot cu asigurare) Jante (noi din magazin) + cauciucuri ...1100 euro Drum in germania cu avionul + intoarcerea + umblatul pe acolo = 500 euro ...in mare vine cam 4900 euro, nu mai pun (arcuri sport noi, stopuri M noi, semnale albe noi, ulei, filtre, bucsaraie fatza, plasma, volan si ce nu'mi mai aduc eu aminte acum) ...masina este IMPECABILA, am adus'o pentru mine, NU ADUC MASINI din germania si da... a fost prima data cand am fost in germania sa iau masina, pisica coupe, pentru sufletelul meu :-) Te rog pe viitor sa nu mai faci comentarii inutile referitor la valoarea unui obiect care nu'l cunosti, masina nu o dau cu 2500 euro pentru ca nu am luat un cotetz de 1000 euro din germania ;) PS. pentru cele enumerate mai sus am facturi si chitante. |
1 Attachment(s)
LE. ...nu o mai vand, daca are cineva un urs coupe in stare buna, inmatriculat sa dea la schimb bine ...daca nu ...nu
...hai mai luati o poza (ma oftic ca nu am mai recente cu stopurile si suspensia) |
si de ce imi zici mie ca ai dat 600 euro pe nr de zoll si asigurare?
Mie mio dai fara ele mi o dai sa o tin..ca sa merg cu ea legal nu pot..tu ai alergato 4 luni de banii aia eu o tin degeaba...plus de asta nu ma intereseaza ca tu ai dat pe ea akolo 2700..ca ai fost necunoscator si ai luat o mai scump e problema ta..poti sa aduci cu 2500 una impecabila cu tot cu drum.. in mare vine cam 4999 euro pt tine..intreaba pe cineva care a modificat o masina cat a mai luat pe ea la vanzare...tu tre sa o dai la pretul pietei nu cat ai bagat tu in ea.. Masina arata intradevar bine dar gandestete ca daca tu ai luato scump ti ai asumat raspunderea de a pierde bani..acum o dai la pretul pietei...bine inteles pretul pietei pt o masina destul de impecabila cum pare a ta nu orice masina.. in fine...bafta cu vanzarea nu vreau sa stric topicul,chiar vrea un prieten una buna si ma gandeam ca ai un pret bun. |
...crede'ma cand iti zic ca nu aduci pisica la 2500 impecabila si cu tot cu drum, astea sunt vorbe, am fost acolo, am vazut preturile. asta inseamna sa iei pisica de acolo la 2000 sa zicem, aia nu este impecabila, bine, acum prin impecabila intelege fiecare ce vreau, poate am eu alte standarde :-) Nu pun pretul pietei la masina, la masina pun cat vreau eu ....daca ar fi sa cer ca sa'mi iasa cat am bagat in ea trebuie sa cer peste 5500.
Aveti datele de contact, cine este interesat ma poate contacta si telefonic : 0730.418.521 Catalin , NU O VAND, o dau doar la schimb pe urs coupe, oferta valabila pana la 01.07.2008. Rog pe cineva sa inchida topicul. bafta all. |
daca garantezi ca taxa de inmatriculare e acea care ai zis tu ... am eu un urs frumos coupe dami add pe mess sa vb [email protected] si pt poze
|
...sa'ti garantez ? :lol: ...cauta pe net Monitorul Oficial, cauta MO. Nr. 0327 / 2008 Act. Nr. 50 / 25.04.2008 , ordonanta a fost publicata de mult oameni buni, nu mai "dormiti" atat. Baga niste poze cu ursul.
PS. Nu intru pe mess ca nu prea am timp, in schimb poti trimite pozele la [email protected] PS 2. Am rugat un moderator sa inchida topicul asta, cine este cu adevarat interesat da un telefon nu... ....deci va rog sa inchideti topicul. |
Quote:
|
jitru28 tu ai 28 ani (multi inainte) eu am 27 aproape, suntem mai "umblati prin lume" ...gelu_r are 18 ani, si'a facut o ideie despre cum sunt masinile in afara si ce preturi au, de la prieteni. Toti care au fost acolo au vazut cu ochii lor ca nu este chiar asa cum zice lumea ...eu am plecat in germania cu 5000 euro la mine (just in case) vroiam pisica coupe neaparat si stiam de la "prieteni" ca sunt in jur de 1000 euro pisicile pe acolo, dar cand am vazut in ce stare sunt... :cry: am ramas masca. Nici nemtii nu sunt prosti, stiu si ei cand un lucru are valoare si cand nu, si daca lumea se uita pe mobil.de la primele pisici care apar la cautare cu preturi de 1500 euro, si vad intr'o poza 640 x 480 (nu stiu exact cat au, am dat un exemplu) ca masinile arata bine, de la poza aia pana la ce vezi in realitate e cale lunga.
Oricum... sper sa rezolv problemele si sa nu o mai dau. :drunk: ...scuze de greseli sau ceva dar... a fost meciul cu Italia si sunt cam... baut :D ...bine ca am facut 1 : 1 ...cu toate ca vroiam sa le dam "sangele pe nas" ...jegosi, imputiti. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning