![]() |
Cumpar jante Golf 3 din tabla
Cumpar 4 jante din tabla (14" cu sau fara anvelope) pentru Golf 3. Ofer pret decent.
|
Re: Cumpar jante Golf 3 din tabla
Valabil ! Astept oferta ! Cu 4 X 100 .
|
|
@Carstyler multumesc de intentie dar eu vreau setul de jante din tabla originale de Golf 3. Pentru mine masina este doar un mijloc de transport si nu o prea rasfatz ( apa, paie si bataie !) . Cu bine !
|
am eu jante originale de golf 3 pe 13 cu tot cu gume 175/60r13 parca sunt, nu mai stiu exact! dak te intereseaza...sunt de vz, am vandut masina si nu mai am ce face cu ele
|
Salut ! Verifica bine si spune-mi exact pe cat sunt jantele. Eu am nevoie de ele pe 14". Iar anvelopele - cazul in care exista (cu toate ca prefer sa le cumpar noi din magazin) sa fie 185/65/14 .
|
Poate ii sarbatoresti ziua vreodata si vrei sa-i cumperi un cadou sau s-o rasfetzi, baga un ochi poate iti plac jantele, originale VW... :-)
https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/82635-vand-4-jante-vw-16-5-100-a.html |
@iustinm sunt frumoase jantele dar nu prea imi folosesc. Am 4 prezoane pe roata. Sa ma repet : cumpar 4 jante din tabla pentru Golf 3 , 4x100 , 14" , eventual cu anvelope 185/65/14" .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning