![]() |
10 sec 400m, masini din RO
Nu e o provocare, dar nu stiu exact unde sa o postez, eram curios daca avem in Ro masini care sa scoate in jur de 10sec, pe 400m, m-am uitat la rezultate pe la legal racing, dar nu am vazut nimic in genul asta ? , am vazut la KOE 2008 niste romani, un STI, si un S3, dar in jur de 12 sec. :?:
|
Re: 10 sec 400m , masini din RO
Stai linistit ... nu avem noi asa ceva.
|
pai vreo 2 stiu eu cam sigur ca sunt pe acolo, adika Subaru Seby (probabil sub 10) , Ono - Porsche , dar pe la Legal Racing, nu am vazut nika
|
de unde stii tu asa sigur? avem noi pista cu celule si timpi si bonulete si noi nu stim?
|
OK, rectific PAREREA mea este ca pe acolo sunt. Nasol ca nu avem si noi timeslip cu totul lui tot, sau macar un g-tech
|
lol...g-tech au multi...dar poti sa-l calibrezi pe o dacie sa-ti dea 3 secunde suta si 8 pe 400m...cu ce te incanta?
|
g-tech calibrat corect e destul de corect, vezi timeslip.hu, oricum, revenind ce masini de la legale sunt aproape de 10-11 sec ?
|
https://www.youtube.com/watch?v=LDCJVuvnwk4 cred ca asta s-ar incadra :p
|
nu prea a aparut pe la legal masina aia, oricum rapida,
|
Quote:
e a lui maftei? |
da (zece caractere)
|
Quote:
NU avem voie sa comentam pe subiectul asta? Sau trebuia sa-ti cerem aprobarea ta pt a putea vb despre asa ceva? |
Quote:
Din cate imi aduc aminte parca prin august era terminata masina .... iar filmuletul e pus pe youtube Added: July 28, 2007 (More info) Sau in filmulet masina era stok? Oricum impresionant .... se pare ca e o maina de 10 sec. |
nu am nici cea mai mica idee, eu doar am gasit filmul pe youtube si in commenturi am citit ca era vorba de maftei :) 0-300 = 16 secunde :shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning