![]() |
loganelul meu B-56-BGZ
10 Attachment(s)
Am un logan laureat 1.4 deocamdata i-am facut exteriorul cat de cat dar as vrea sa-i mai adaug niste jante de aluminiu,iar la interior niste huse si un radio-cd si as vrea sai mai bag niste leduri ceva la pizioare ceva pe rosu cred si niste boxe..sony ca sai fac linie..si la motor as vrea sai schimb filtrele cu unele sport dar in toamna ca am auzit ca vara se infunda cam repede..
Mai astept pareri.. |
Re: loganelul meu B-56-BGZ
am 15 si sunt din calarasi..mdaa la gurile alea de aerisire de pe lateral ma gandeam si eu..
Ms de sfat. A si ma gandeam la niste pleoape sa-mi pun iar ca unele au sarit pe autostrada la 164 :))) |
pe aia de sus no dau jos :D :P imi place cum se aude la viteza..
|
in primul rand da jos abtibildu ala cu "LOGAN" de pe spate, da jos "gurile alea de aer" false......hho_primo f frumos loganu';)..apropo asa e el sau e tuning virtual ?
|
:)) baiatu a facut o excursie in Vitan si si-a cumparat de acolo...ce a gasit...acu il puneti sa dea jos ce a cumparat cu discount?
|
Quote:
|
cel mai bun catalog e capu'...............
P.S:se spune jante nu genti! |
Daca nu aveai eleronul ala nu puteai sa o ti pe sosea nu ?
|
Da jos actipildu ala cu LOGAN ca sa sti ca daca iai pus un ELERON(sa nu isi ia zboru sau ce) sa sti ca lumea il recunoaste ca e logan....prizele alea false iara poti sa le dai jos....
|
Domnu daca tie iti place e ok ....ce ti-as sugera.....
Eventual ai putea sa tai din picioarele eleronului sa fie mai mic si sal pui un pic mai in spate.... Daca iti place chestia aceea de pe plafon ar trebui sa il vopsesti in culoarea masini:D Bafta domnu si ....daca iti place nu ascultta de altii ...nici macar de mine:-P |
mah faza care e ca as da eleronul mai in spate dar pe urma numai sta la fel de bine fixat ca stiti cum e capota de la portbagaj nu?
|
Quote:
|
mda nush ce sa zic...ca nu prea mai am bani...am doar de jante...
|
Faci un pas mare daca ii pui jante ai grija ce jante alegi + scapa de priza aia de pe plafon branhiile de pe aripi eleron si stickarul cu dacia s au invechit de mult
|
mah apropo credeti ca se merita sa tunezi un aro???ca am unu pe la tara si nush ce sa fac cu el...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning