![]() |
A facut cineva comanda de pe AUTOart ?
Salut baieti am si eu o intrebare: "A facut cineva comanda pe situl AUTOart?", ca eu am facut comanda ptr un Maserati Gransport, au trecut 4 zile si tot nu am primit instiintarea de la posta .....si sunt curios daca a mai facut careva comanda pe acest site, multumesc !
|
Re: A facut cineva comanda de pe AUTOart ?
Salut! Eu am mai cumparat de pe autoart.ro, dar am primit prin Cargus si mi-a venit a doua zi . Eu stiu ca sunt seriosi cei de la autoart. Cred ca cel mai probabil posta romana e de vina.
|
Quote:
|
Poi eu am cumparat un Maserati Granturismo car costa 120 lei si transportul a costat 15 lei. In total 140 lei ( cu tot cu bacsis curierului).
|
eu am facut comanda pt 3 machete...si au venit deabia a patra zi!!!!....prin curier rapid!!!
|
eu am facut comanda la un bmw e30 de la minichamps si mia venit in 5 zile prin posta.. ma costa 240ron cu tot cu taxe postale:)
|
si eu am comandat la autoart si a venit coletu deabea dupa 4 , 5 zile .... :-)
|
aha pai atuncea mai astept comanda am facut-o luni si banuiesc k pana sa inregidtrat sper sami vina luni ....prin posta ....
|
frostbite si cum e maserattiul la detalii ma refer e detaliat ..mai mult interioru ma intereseaza , e detaliat ?
|
da .. posta e inceata .. la mine au ajuns hsi dupa 1 saptamana ... oricum pentru orice eventualitate du`te shi mai intreaba ca se pierd avizele alea .. shi poate face cale intoarsa coletu
|
eu trimiteam mail lor odata la 2 zile pana sa vina ca sa fiu sigur ca imi vine:)
|
si eu am luat de la AUTOart si a venit coletul prin posta in 3 zile!!!
|
Quote:
|
S-a rezolvat se poate inchide ...multumesc .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning