![]() |
Vreti \"Observator\" de peste ocean?
Am vrut sa va cer parerea inate sa deschid subiectele de rigoare.
Ma gandeam , asa cum MPA e \"trimisul\" la Bucuresti al 4tuning.ro, ma gandeam sa fac si eu un observator , dar in loc de Bucuresti sa fie din Montreal. Sa pun poze cu masinile pe care le mai vad prin oras (si apuc sa le pozez), rezumatul curselor , showurilor. V-ar palce sa vedeti asa ceva? Vi s-ar parea interesant? Ziceti si voi ce parere aveti :lol: :lol: |
pai ce mai astepti?apuca-te de treaba domnule reporter!!!multumim!!!
|
din partea mea ai unda verde chiar mi-ar placea :lol: :lol:
|
pimp: SHOOT :twisted:
|
super ideea, mai ales ca mpa este inca \"in arest\"
|
Offtopic: ce s-a intamplat cu mpa ?!
|
buna idee! chiar vroiam sa vad cei de peste ocean ce mai tunaresc, si ce gusturi au.
|
CE S-A INTAMPLAT MAH CU MPA ?????????
L-A CALCAT TRAMVAIUL ????? O DREZINA ????? MADMAX ????? CARE STIE CEVA DE EL ??????? CA NU A MAI INTRAT PE NET DE..... :?: |
din ultimele lui cuvinte pe care le-am auzit o sa reapara pe data de 1-2, dar sa nu deviem de la subiect.
Eu cred ca ideea lui pimp_lex este super ok. Daca mai sunt doritori si din alte parti putem dezvolta ideea |
ok baietzi, mersi de interes, asa ca ma apuc de treaba :)
|
hai pimp_lex sa te vedem :P am facut si eu cateva poze o sa le pun pe net cu masini din buc , un ferarri 355 f1 GTS , rosu , cine vrea paote sa-l vada zilnic e pe la orange acolo in victoriei , nu o sa ghici niciodata cine a coborat din el , bine de pe scaunul din dreapta , MR. FIZZ marele cantaretz :), mo`fucka`
|
da man da cu o conditzie, FARA MASHINI DE SERIE... iar daca is mashini supersport, exotice... sa fie alea rare....
|
MPA nu a patit nimik doar ca momentan a trecut de la stresant la cealalalta extrema !!!! :lol: :lol: :lol:
MPA lucreaza la o masina si are de pregatit 2 examene !!! In rest MPA va spune ca nu a uitat de voi, va ureaza cu intarziere un paste fericit :lol: :lol: :lol: Si abia asteapta sa se reintoarca!!!!! |
da' mai MPA,
la ce 2 mashini lucrezi? :shock: :D |
scrie o masina :shock: 2 examene :shock:
DACIA 1100 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning