![]() |
Machetele mele - ShoDesign
5 Attachment(s)
Aceasta este colectia mea :)
|
Re: Colectia mea micuta :)
de miine o sa le fac poze la fiecare in parte, am inteles ca trebuie 6 poze /macheta in detaliu si maxim 2 machete pe zi:) d miine ma pun pe treaaba la pozat:)
|
dai cumva ceva?
|
nu sunt de vanzare:) tot mai incerc sa o mai maresc:), de 2 ani si 2 luni colectionez:)
|
foarte frumoase machetele... si foarte multe.
am si eu cateva intrebari: :D 1). Show haulers series din aceasta poza de unde le-ai cumparat? 2). ce calitate au machetele celor de la majorette si cate usi se deschid, cum e cu directia? am vazut ca ai un hummer 3). vreau si eu sa imi iau un bmw seria 6 1/24, insa eu nu am gasit decat de la cararama. tu unde ai gasit de la welly? crezi ca as avea sanse si eu sa gasesc unul? :-) |
Quote:
|
Re: Machetele mele - ShoDesign
debea astept sa le vad pe fiecare in parte...
imi poti zice vw "classical" bus1/25 si vw beetle 1/24 de la welly de unde le-ai cumparat?? ca vreau si eu ... |
Quote:
|
foarte frumoasa colectia ta
imi place ca ai grija de ele si le ti in cutii asteptam cu interes sa ni le prezinti pe rand |
pfff mai roberte super colectia
o sa o vad eu si live :-P:-P:D :shock: |
ai ceva marfa :) welcome....
eu vreau sa vad 1962 chevy bel air /maisto ...asa ca poate incepi cu ala sa faci poze :) |
merci merci, am fost plecat si nu am mai avut timp sa postez
dar le voi poza pe fiecare in parte incepand din aceasta seara si le voi posta:) |
Quote:
dar eu tot astept :-P:-P:-P ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning