![]() |
pontiac fiero 2m4
de curand am inceput sa reconditionez pontiacul meu batranel (1985) am investit ceva bani pana acum , mai tre sa-l vopsesc si poate sa-i schimb motorul (are cineva vreo sugestie?) sau daca nu sa-i cumpar unul daca gasesc (2474 cmc 4 linie ) :-P. cine crede ca ma poate ajuta , astept mesaje pe forum sau la adresa mea de mail [email protected]
mersi |
Re: pontiac fiero 2m4
e o masina frumoasa dar cam rara pe la noi.are motorul pe spate ,nu?cati cai are?
|
da, are motorul pe spate si nu prea are multi cai , vreo 90 sau cati au mai ramas :) , dar la vremea ei era ceva, nu ?
|
salut, foarte frumoasa masinutza, am inteles ca mai sunt vreo 2 in Buc si una in Craiova, tot aici pe forum am citit. Poti pune niste poze si cu interiorul pls ? exista si varianta targa sau decapotabila ?
|
haha. tipul are poze cu masina chiar din lateraul blocului meu, pe intrarea de la omv. stiu masina live dar nu am mai vazuto de ceva timp... chiar ma intrebam ce sa intamplat cu ea?!
|
cum stai cu reconditionarea?
in ce stadiu e masina , niste poze calumea nu incarci ? |
Quote:
|
Salut.
tocmai am achizitionat si eu un fiero. 2,8l 2800cm. si dupa ultimele modificari aduse de fostul protietar are acum cam 200 ce cai . insa am o problemuta. vreau si au un capac de delco. ma poate ajuta cineva?:D |
Nou sau SH ?
Īntreb mīine dimineata aici la INTERSTATE MOTORS cīt costa. Daca-ti convine pretu, discutam restul prin MP. Pot sa ti-l trimit cu ATLASIB-u si-l ai īn 24 - 48 de ore. La Atlasib un pachetzel din asta costa vreo 10 euro. |
ma intereseaza.
dar care e pretul final? motorul e v6 ar fi bine sa fie nou |
Nu stiu dar nu sīnt asa de scumpe.
Eu la mine n-am mai schimbat de 5 ani cel putin si mie nu-mi trebuie īn 6 ci īn 8 si preturile din cap nu le stiu Sīnt si transparent colorate prin care se vad scīnteile īn galben, verde, rosu, albastru dar sīnt ceva mai scumpe. Ar trebui sa-mi dai prin MP numarul V.I.N. al masinii. Cred ca si la tine e īn stīnga sub parbriz. Se vede de afara. Īn baza seriei VIN se poate decodifica tipul exact al motorului. Daca vrei si tu poti sa īntrebi īn egleza. Mergi pe http://www.interstate-motors.de/ si scrie-i mail cu īntrebarile tale. Eu am 5 min. de mers pe jos pīna īn service ca e aici dupa coltz. |
t-il zic maine . ca nu mai cobor acum sa il iau
. si ms. mult |
Ok. Cīnd am VIN-ul īl sun mīine de la lucru sau trec pe la el cīnd vin acasa.
|
1g2pg9798gp264589 asta e nr. de identificare
A0PC121111I9204/1986 ASTA E NR. DE OMOLOGARE MOTOR: 2837cm, serie-94238-94 |
te-ai interesat si tu despre capac?
asteptam un mesaj de la tine |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning