![]() |
4wd
Dedicat pasionatilor de off-road si 4x4 din suceava
|
avem asa ceva? acu vreo 2 -3 zile am vazut un 4x4 cu roti mari si scria pe el for runner.. era un fel de monster.. super misto
|
Sunt destui.... sunt multi ... si multe masini de competitie am vazut in orash...
|
as
siloth, te referi la totyota 4runner din george enerscu, una neagra cu nr de italia? daca da, aia intr-adevar cam face legea pe la noi
|
Ar mai fi una .... dar din pacate nam apucat niciodata sa o studiez prea bine......si nici nu mai tin minte ce marca era ...
|
4 Attachment(s)
Da... am gasit pe net ceva foarte interesant ... desi poate multi dintre voi stiati ... an I quote : \"ARO - the 47 year old vehicle manufacturer and one of the pioneers of the 4x4 Utility Vehicle \"....
|
Dar din pacate masina de mai sus nu se numeste ARO .... Ci CROSS LANDER 244X .... si are un motor 4.0L V6 ce dezvolta 207 cp...
|
Si este o copie fidela de ARO :?
|
Re: as
Quote:
|
a
destul de bun cross landeru, partea proasta e ca are un pret destul de ridicat
|
aro mai fac masini?
|
as
Fac dar la preturi destul de ridicate, drept pentru care au si vanzarile asa scazute
|
Da.. ma rog .... pe site scrie > Aro \"in colaborare\" Cross Lander ... se stie k firma Aro va fi cumparata de aceasta firma Braziliana ..
|
as
Sa speram ca va fi cumparat curand, in viitorul fff apropiat se va forma si o comunitate 4x4 la Suceava, am vb cu baietii si vor sa puna ceva in miscare pe aici
|
Ar fi FRUMOS.... poate sar tine si o competitie pe la noi .... k na ... ai pe unde doar suntem inconjurati de munti si dealuri .... la noi in judet ar fi super .... ai trasee de nu mai stii pe care sa le iei ....sa speram k aceasta comunitate se va dezvolta cu timpul .
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning