![]() |
cutie alpina e30?
sal! am si eu o intrebare...sa montat pe bmw 325 e30 cutie de alpina cu a1a in spate?multumesc!
|
Re: cutie alpina e30?
dap . se poate monta !
|
cutie alpina sa montat numai pe BMW ALPINA . si fabrica a facut cutie de viteza cu 1 in spate . ai o carte tehnica de E30 ? uita-te in ea si ai sa vezi.
|
nu am nici o carte! am gasit un bmw 325 e30 de vanzare pe 4tuning--sar putea sa il stiti,argintiu din c-ta cu motor hartge si cutie alpina--am vb cu prop si el mi-a zis ca are cutia asta....vroiam sa fiu sigur,de asta am postat intrebarea....multumesc!
|
daca te intereseaza cutia am eu una de vinzare 200e 0745832611
|
ms. dar nu imi trebuie cutia! eu vreau sa cumpar un 325 e30, si lam gasit pe cel din c-ta! vroiam sa fiu sigur ca are cutie ALPINA! ATAT! multumesc pt inf.
|
Quote:
poti sa-mi spui si mie de ce nu se poate monta pe un BMW normal ? |
cutie "alpina" este denumirea romanului ea fiind mai exact un getrag 265 facut pt motoarele M in 4cil, ca s-a pus si pe masini facute de alpina este partea a2a
|
este getrag 262 CR pt ca de obicei asa scrie pe carcasa sau este 265 cu viteza a 5-a raport 1:1
s-a montat pe seria 6 e24 si seria 5 e12 la inceputul anilor 70 |
Nu numai la cutie de "alpine" e in spate prima viteza, asa e si la M, avem si noi cateva bucati...bin pacate destul de slab sincronele :(
Este in spata din cauza ca prima viteza e mai lunga si la locul orig in cutia de 260 nu are loc, asta este comun la cutiile sport la multe masini (maseratti, ferrari, M sport), dar asta nu inseamna neapart ca e cu atat mai bun, pentru forja cautati cutie de e34M. |
Quote:
|
nu sunt sigur dar nu, acolo e normal, numai mai tare decat cele normale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning