![]() |
DUB SHOW 2008: Phoenix
74 Attachment(s)
DUB SHOW 2008: Phoenix
Dub Show 2008 s-a oprit si in Phoenix pe 31 mai. |
Re: DUB SHOW 2008: Phoenix
64 Attachment(s)
Alte poze Dub Show 2008: Phoenix
|
nu mai comentez pentru ca o sa imi fac sange rau
|
Ma baieti.....ma fac si eu putin de kko si va pun si eu o intrebare.....De la ce vin initialele DUB???Ca nu am gasit pe nicaieri....Ms anticipat:oops::???:
|
mustangul fastback din '67.......cel mai tare:shock::shock::shock:
|
imi place Cadillac Escalade EXT ala alb si Chevrolet-ul Tahoe...amandoua fiind noile modele :D....bineinteles toate masinile au fost super:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
DUB Magazine, a popular automotive enthusiast magazine, takes its name from the term and covers material chiefly pertaining to urban vehicles and the people that own them. The magazine often features celebrities and their vehicles. The term "Dubs" is often simplified in popular culture to "D's". Dub is also a rim company, they usually sell the Dropstars brand. |
in fine, frumos eveniment, masini multe, vad si un rover alb care ma da pe spate DAR cred ca deja eventurile astea sunt cam prea bling-bling, adica nah prea mult crom, vopsea prea lucioasa, jante multe mari si cam fara rost.
nah ce pot sa zic probabil ca daca as fi mers acolo nu as fi acum asa de "carcotas", dar totusi un event prea lucios pt mine:P. |
1 Attachment(s)
Din primul calup de poze cea mai tare este asta :
Sper sa nu ajungen sa folosim asa ceva ! |
1 Attachment(s)
Din al doilea calup de poze cea mai tare este asta :
Oare cat o costa ? |
In ce hal a ajuns tuningul!!.....ce tiganiee!!!
|
doamne ... super tari ... in craiova cand ajunge daca s`a oprit in phoenix :suspiciou ...
|
femeile zici k au toate 1.60....:D
|
cate odata mi-as dori sa pot folosii acel carucior cu rotile ,,,doar cate odata;)
|
Prea multe masini exagerat de tunate ... nu prea inseamna tuning ce fac ei (parerea mea)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning