![]() |
Jeep Patriot by Startech
2 Attachment(s)
Jeep Patriot by Startech
Startech Jeep Patriot este echipat cu o noua grila cromata si un bodykit pe masura, suspensii sport si jante de 20 de inci. Optional, "patriotul" poate primi un interior SE Lifestyle, care presupune o cotiera imbracata in piele, patru "inele" cromate pentru boxe, cap schimbator imbracat in piele si unele retusuri estetice pentru panourile usilor si bord. Cei de la Startech n-au uitat nici de performante si ofera pachetul PowerXtra Performance Module, care aduce un plus de 40 de cai putere. |
Re: Jeep Patriot by Startech
nu iti sare in ochi imediat dar arata foarte bine
|
Quote:
Oricum cei de la startech fac asa cu orice model din gama celor de la Jeep....chromed griil ...20 inch rims....deja e marca inregistrata....dar la cat te ajunge restilizarea cu tot cu pachetul "PowerXtra Performance Module" mai bine cumperi SRT8-ul direct :twisted: |
Tuningul mai salveaza din uratenia masinii de serie dar oricum nu mi-as lua niciodata asa ceva.
|
he he cine nu ar vrea un jeep ca asta
|
Quote:
|
Quote:
Cel mai gg post ...1up de la mine :lol: |
El era ironic :) Nu ma omor dupa masina, dar restilizarile sunt subtile si de bun gust.
|
mie mi`ar placea masina asta super mult daca ... in viziunea mea ... ar avea farurile patrate sau cel putin cu ceva colturi
|
chiar arata bine.. e jeep totusi
|
e facuta in asa fel sa para cat de cat eleganta, nu ii ofera o sportivitate ne mai vazuta!
|
Nici nu cred ca ideea celor de la Startech a fost sa ii ofere o sportivitate nemaintalnita. Este o masina care reuseste sa se faca remarcata, fara diferite artificii de design care sa iasa prea mult in evidenta.
|
arata bine, dar nu este ceva special incat sa atraga mai multa clientela, Patriot are cumparatori lui, nu cred ca mai era nevoie de modificari si asa putine la numar
|
arata binisor , dar nu atrage atentia :| daca nu stii cum arata masina de serie nici nu prea iti dai seama ca e tunata
|
Arata bine si pare destul de eleganta :D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning