![]() |
SEAT Ibiza SportCoupe
2 Attachment(s)
SEAT Ibiza SportCoupe
Gama de motorizari a modelului SEAT Ibiza SportCoupe va include initial un motor pe benzina 1.6l si doua diesel, 1.4l si 1.9l. Versiunea ultra-economica ECOMOTIVE va avea emisii poluante CO2 de doar 99g/km. SportCoupe va beneficia de cutia de viteza in sapte trepte cu dublu ambreiaj. Va exista de asemena si una in cinci trepte. Fanii motoarelor mai puternice asteapta cel mai probabil versiunile FR si Cupra, care nu vor intarzia sa apara. Nu au fost dezvaluite informatii suplimentare despre versiunile mai puternice, dar se pare ca vor fi propulsate de motorul turbo 1.4l prezent pe conceptul Bocanegra. Detaliile complete si preturile vor fi prezentate luna viitoare, in cadrul British Motor Show. |
Re: SEAT Ibiza SportCoupe
ce motor o fi ala ultra economicu`? asa..arata binisor, dar cea veche imi palcea mai mult
|
toate modelele seat seamana la partea din fata..frumusica mashina
|
imi place mai mult ca modelul vechi. este mai agresiva
|
Dupa cum mai multe surse anticipau noul Ibiza e puternic influentat de conceptul Bocanegra...ceea ce este bine deoarece incetul cu incetul incepe o individualizare a fiecarui model (scapa de tucuma de aceeasi marie cu o alta palarie ddin era Walter Da Silva.....) frumos "creionata" de Luc Donckerwolke (stiti voi....designerul de casa al celor de la Lambo *lalafonie*:D )
Aaaa....inca ceva....chiar daca este off....AM INTELES CA WALTER A SCHIMBAT CU LUC.....:shock::shock::shock: .....mii de draci :omfg: Bravo VAG....nice going :tenisclap Am glumit...ii iubesc munca....in special Miura Concept...cea mai frumoasa masina din lume ... |
Arata bine pt un SEAT desi nu ma omor dupa interiorul ei!
|
frumusel dupa cate se vede
|
Din fata cel putin, arata destul de bine. Spatele nu ma prea incanta, dar poate voi fi de alta parere cand o voi vedea live.
|
nu am fost si nici nu o sa fiu fan Seat ....si nici modelul asta nu imi place....parca generatia anterioara arata mai bine....oricum singurul Seat pe care il agreez este Leon FR...
|
Spatele nu-mi place deloc .
Dar totusi as vrea sa intreb ce puteri au motoarele ? |
dap spatele e urat seamana cu altea dar mai patratos , fata mai merge cat de cat...personal prefer vechiul leon,era mai sexy :P
|
abia astept sa il vad pe strada
|
seamana de la spate cu mazda 2
|
interesanta masinuta ..
|
masina asta e chiar urata... pacat... ibiza a fost o masina frumoasa