![]() |
Renault Clio bicorp-ELIA tuning!!!
3 Attachment(s)
DE VANZARE: Renault Clio bicorp(Elia tuning), 1.5dCi 82 Cp(+20CPchip tuning) an.fabr: 2003,130.000km, masina a fost adusa in dec2007 in tara!
Dotari: -diesel,euro3,ABS,Aer conditionat,interior sport,inchidere centralizata,computer bord,cd-player cu comenzi la volan,scaun si volan reglabil pe inaltime,geamuri electrice -jante aliaj Borbet cu buza pe 15"+cauciucuri noi 195/45/15 Fulda -chip tuning facut in Germania -suspensie sport,toba finala,pedale sport si nuca schimbator de la Elia Accept si alte variante cu masini an fabr. dupa 2000. pret: 6500euro neg! |
Re: Renault Clio bicorp-ELIA tuning!!!
masina este inmatriculata in tara !!!
relatii la tel:0742568260 0746091027 |
up!!!!!!!!!!!!!!masina are doar 10.000km facuti in tara;)
|
inca de vanzare...upp!!!
|
1 Attachment(s)
up!!!!!!!!!!!!!
|
upppppppppppppppp!!
|
un schimb cu un mercedes e200 din 95 ?
|
nu,mersi de oferta dar schimb cu masini dupa 2000.
upppppppp! |
mersi mersi!
6400 upppp!!! |
pune si tu poze cu interioru'!
|
pret nou 6000euro!!!!accept si schimburi.
tel:0742568260 |
frate...inafara de jante, stopuri si poate suspensie sport...ce are asta "tuning elia"?? nu te supara...dar chiar sunt curios....chip tuning...faci oriunde..si ma indoiesc k a primit 20cp...
|
1.accesoriile din interior pedale,schimbator.frana de mana sunt de la elia
2.toba finala amortizor+arc sunt elia....jantele cu stopurile nu au nicio treaba cu elia ! si chip tuning a fost testat la renault brasov ....cam atat pot sa-ti spun "frate"pt.ca masina nu e a mea,restul dc te intereseaza suna si vb la nr asta:0742568260. |
scuze daca te-a deranjat limbajul meu...dar pedale schimbate, nuca de la schimbator si ornamentul de la frana de mana nu inseamna tuning...toba finala +amortizor si arc...in fine....
knd am vzt elia tuning zic...ia sa vezi aici ce renault tunat gasesc...iar acesta e km stock...oricum bafta la vanzare!(fiindk in perioada asta moarta avem nevoie) |
Imi cer scuze ca intervin, dar bicorp nu inseamna ca are 4 usi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning