![]() |
Detalii despre viitorul Audi A7
4 Attachment(s)
Cei de la Audi au pregatit pt sfarsitul lui 2009 A7 CABRIOLET care va dispune de motoare diesel cat si pe benzina. Motorizarea de top va fi un V6 3.2L benzina. Si tot in acelasi timp vor lansa si A7 COUPE.
|
Re: 2009 Audi A7 Cabriolet
heh,asta vrea sa fie competite pentru seria 6 de la bmw ?
e chiar urat,mai ales in comparatie cu un sesar,sa nu mai zic de motorizari |
Nu cred ca este concurent pt seria 6...pt ca este in 4 portiere. Poateee...pt un panamera, quattroporte.. cls..Interesant este ca masina din primele 2 poze nu este aceeasi cu cea din urmatoarele 2 poze..
|
oricum ar fi mie imi place si l-as alege in dauna oricarui bmw cabrio
|
E cam futurist exteriorul... Eu cred ca va fi urmasul lui audi tt....
|
Quote:
cred si eu ca asta e parerea ta tinand cont ca esti "bmw driver" ;) |
din spate seamana cu saab 9-3 cabrio :D
|
simpatic...se vrea rival cu CLS...oricum 3.2 V6 poate sa fie versiunea de baza, nicidecum cea de top :) doar nu o sa plece de la 1.6 benzina si 2 TDI :lol:
|
spatele zici ca e de laguna....foarte urat
|
1 Attachment(s)
Cei de la Audi au pregatit pt sfarsitul lui 2009 A7 CABRIOLET care va dispune de motoare diesel cat si pe benzina. Motorizarea de top va fi un V6 3.2L benzina. Si tot in acelasi timp vor lansa si A7 COUPE.
e greu sa citesti anaconda... LE: seamana spatele cu saab ah? |
exact asta am vrut sa zic...ca este o greseala....am o revista in care se prezinta niste informatii despre masina asta, daca o sa am timp o sa ma uit sa vad daca este precizat ceva de motorizari
|
Quote:
|
E un singur coupe acolo, ultima poza...restul fiind cabrio...pnm..
|
Dripci , cred ca omul a zis CLAR COUPE CABRIO
desi a-ti gresit cu totii.. se vede clar in primele doua poze ca este vorba de 4 usi in urmatoarele 2 unde masina este rosie, in poza cu cabrio rosu, se vede ca manerul este legat si de usa spate, banui eu ca s-ar deschide ca la RX8, in urmatoarea poza cu "COUPE-ul" rosiatic se observa ca in usa din spate exista un maner ca la ALFA ROMEO/SEAT LEON, masina dand o tenta te coupe ( se poate asemana cu CLS ) , cel putin eu asa vad lucrurile :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning