Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/79824-trece-3-4-prezoane-dacie-pareri-plsss.html)

piticku 02-06-08 21:47

Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss

Cine ma ajuta si pe mine sa aflu secretul sa trec de la 3 la 4 prezoane...plsss niste pareri....

RobertRFG 03-06-08 00:07

Re: Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss

pai poti pune flanse sau...(suspans...am glumit)
pai pe spate puntea de la renault 18 se potriveste perfect iar pe fata iei fuzeta si toate cele ghici de la cine de la renault 18...pe fata e un pic mai greu...

piticku 03-06-08 16:59

mc frumos o sa incerc sa vad ce iese
bn ca pe mn ma interesa mai mult pe spate cum sa fac treaba asta... ca pe fatza am solutzia mc frumos inca odata

RobertRFG 03-06-08 17:59

nu ai pentru ce...bafta la tunareala

morcov_ssl 06-06-08 14:28

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1567996)
pai poti pune flanse sau...(suspans...am glumit)
pai pe spate puntea de la renault 18 se potriveste perfect iar pe fata iei fuzeta si toate cele ghici de la cine de la renault 18...pe fata e un pic mai greu...

cand o sa reusesti sa pui u fuzetele d R18 cu discuri ventilate p dacie ....... fara foarte multe batai de cap sa ne anunti si p noi..............

RobertRFG 06-06-08 16:38

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 1575476)
cand o sa reusesti sa pui u fuzetele d R18 cu discuri ventilate p dacie ....... fara foarte multe batai de cap sa ne anunti si p noi..............

nu am zis ca nu e greu...din cate am citit pe forumuri dacia club si 4 tuning este posibil...

B 89 WRC 10-06-08 19:30

si tu stii sa citesti dar de facut ai facut ceva in privinta asta ?iti spun eu nu ai facut nimic pe fata merge perfect fuzeta de papuc diesel cu 5 prez regaurita si facuta cu 4 prez si binenteles planetarele de papuc diesel sau benzina dar pt fuzete cu 5 prez

P.S.: daca vreti sa cititi, incercati in volumul 1 din secretele batranilor asta e un sfat

RobertRFG 11-06-08 03:13

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1583207)
si tu stii sa citesti dar de facut ai facut ceva in privinta asta ?iti spun eu nu ai facut nimic pe fata merge perfect fuzeta de papuc diesel cu 5 prez regaurita si facuta cu 4 prez si binenteles planetarele de papuc diesel sau benzina dar pt fuzete cu 5 prez

nu am facut nimic in privinta asta si nici nu am de gand pentru ca nu vreau sa fac trecera la 4 prezoane(momentan)...baiatu a vrut sa stie cum si eu lam ajutat intro oarecare masura...

B 89 WRC 11-06-08 03:44

cu ce l-ai ajutat l-ai indrumat sa faca ceva foarte complicat asta e ajutor ? iti spun eu ca nu este sa pui fuzete de renault 18 pe dacie e un chin si trebuie sa faci o gramada de cioclarii sa le montezi repet cea mai buna varianta posibila este cu fuzete de papuc cu 5 prezoane regaurita la 4 prez

SiloS@1300 11-06-08 15:46

...si apoi echilibrata dinamic ;) .

RobertRFG 11-06-08 16:11

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1583975)
cu ce l-ai ajutat l-ai indrumat sa faca ceva foarte complicat asta e ajutor ? iti spun eu ca nu este sa pui fuzete de renault 18 pe dacie e un chin si trebuie sa faci o gramada de cioclarii sa le montezi repet cea mai buna varianta posibila este cu fuzete de papuc cu 5 prezoane regaurita la 4 prez

este adevarat ca este greu...dar ca sa faci o modificare in bine trebuie sa te si chinuiesti un pic...baiatu a vrut sa tie ce si cum si eu iam zis...din cate observ cum zici tu ar fi mai usor decat cu fuzetele de r18...apropo tu asa ai facut pe fata(pe spate stiu ca ai punte de r18)?

B 89 WRC 11-06-08 17:30

tu ce crezi ?

TL-55-CDI 17-06-08 19:53

de ce sa regauresti cand poti lasa pe 5 prezoane si pe spate modifici si pui de papuc.cred ,nu dati cu pietre e doar o parere.si as vra sa stiu care e diferenta la planetare de papuc si planetare de berlina

B 89 WRC 17-06-08 19:59

nu merge sa pui "de papuc" pe spate

TL-55-CDI 17-06-08 20:41

ms oricum doar am dat o parere nu am zis neaparat ca merge ca nu am incercat si am crezut ca a incercat cineva

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning