![]() |
Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss
Cine ma ajuta si pe mine sa aflu secretul sa trec de la 3 la 4 prezoane...plsss niste pareri....
|
Re: Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss
pai poti pune flanse sau...(suspans...am glumit)
pai pe spate puntea de la renault 18 se potriveste perfect iar pe fata iei fuzeta si toate cele ghici de la cine de la renault 18...pe fata e un pic mai greu... |
mc frumos o sa incerc sa vad ce iese
bn ca pe mn ma interesa mai mult pe spate cum sa fac treaba asta... ca pe fatza am solutzia mc frumos inca odata |
nu ai pentru ce...bafta la tunareala
|
Quote:
|
Quote:
|
si tu stii sa citesti dar de facut ai facut ceva in privinta asta ?iti spun eu nu ai facut nimic pe fata merge perfect fuzeta de papuc diesel cu 5 prez regaurita si facuta cu 4 prez si binenteles planetarele de papuc diesel sau benzina dar pt fuzete cu 5 prez
P.S.: daca vreti sa cititi, incercati in volumul 1 din secretele batranilor asta e un sfat |
Quote:
|
cu ce l-ai ajutat l-ai indrumat sa faca ceva foarte complicat asta e ajutor ? iti spun eu ca nu este sa pui fuzete de renault 18 pe dacie e un chin si trebuie sa faci o gramada de cioclarii sa le montezi repet cea mai buna varianta posibila este cu fuzete de papuc cu 5 prezoane regaurita la 4 prez
|
...si apoi echilibrata dinamic ;) .
|
Quote:
|
tu ce crezi ?
|
de ce sa regauresti cand poti lasa pe 5 prezoane si pe spate modifici si pui de papuc.cred ,nu dati cu pietre e doar o parere.si as vra sa stiu care e diferenta la planetare de papuc si planetare de berlina
|
nu merge sa pui "de papuc" pe spate
|
ms oricum doar am dat o parere nu am zis neaparat ca merge ca nu am incercat si am crezut ca a incercat cineva
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning