![]() |
buget 15.000 E
vreau o masina noua pentru un incepator asa ca mine :) am 15.000 E eu ma gandeam la un ford focus modelul nou in 2 usi.. ce ziceti ? astept sfaturi !.
|
Re: buget 15.000 E
Fiat Bravo, Toyota Auris, Fiat Grande Punto sau Lancia Delta (daca ai rabdare).
Dar sincer as merge pe Fiat Bravo, mai ales 1,4 t-Jet 120 sau 150 cp. |
Iti recomand un Peugeot 207!
|
eu unul iti recomand un golf de 1.4 , 80 de cp , pt un incepator e perfect eu mi l-am luat cu 15.000 si ceva de euro
|
Eu iti recomand Opel Astra H :D sau Grande Punto.
|
De ce nu Mazda3?
|
bagati omul mai rau in ceata...
|
@offtopic :Ionut ti-a mirosit a combinatie?( am spus-o in spirit de gluma)..tot te pricepi tu la adus masini bune la mana a doua ( am vazut cazul cu opelul calibra) ...ia vezi daca poti ajuta omul sa se hotarasca...:)
@ON-topic : focus 2, golf v, astra H motoare de 1.4 sau 1.6 cred ca sunt variante destul de bune...mai depinde si de norocul care il ai :) |
2 Attachment(s)
Va multumesc la toti pt sfaturi .. dar eu vreau ceva NOU . ( 0 km pe bord ) sincer vreau sa ma invat asa de " mic " .
Fiat bravo mi se pare cam micutz... e cam ingust.. la mazda 3 chiar nu mam gandit ... sa vad ce dotari imi da mazda de 15.000 E. Dar nu ati zis nimic de Noul Ford Focus La asta in 2 usi ma gandeam doar ca are alte jenti..... si interiorul poate nu are cele 3 ceasuri deasupra consolei centrale cum vi se pare? |
dintre toate cele enumerate mai sus eu zic sa mergi pe noul ford focus ... mai ales la banii astia :)
|
Eu am ales motorul de 1.6 115 cp... cred ca sunt de ajuns pt un incepator... daca nu bag un cip :) si cand o fii sa nu ma " satisfaca " dau 2-3 mii E si bag o turbina .....
|
e ok ... indeajuns ... o sa vezi ... la fel eram si eu la inceput , dar cu timpul te domolesti la volan :) .... iar cu chestia cu turbina ... nu se merita sa`i faci asa ceva ... ;)
ti`ai dat comanda deja ? |
pai in pe 27 august fac 18 ani ... carnetu o sa il programez maxim pe 10 septembrie.... si pana atunci poate mai fac rost de bani.... ma gandeam 15.000 -20.000 E sa dau maxim pa o masina de inceput .. tu ce zici?
|
totusi ... intre 15.000 si 20.000 e o diferentza destul de sesizabila ...
ce sa zic ... depinde de ce vrei tu de la masina ... de ce`ti place ... de ce vrei sa faci cu ea ... adica in ce o vei utiliza.... ai o gramada de alternative la 20.000 de euro ... si inca ceva ... diesel sau benzina ... sedan sau hatchback ... si asa mai departe ... trebuie sa te hotarasti la ceva ca sa ne putem exprima parerea :P |
man baga id meu daca vrei .... sa vb pe mess .. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2025 4Tuning