Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - L4uR (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/79576-machete-lucru-l4ur.html)

L4uR 31-05-08 18:14

Machete in lucru - L4uR

imi incep si eu "cariera" la aceasta sectiune cu un volvo c70 .
Am luat totul de la inceput, rezultand: -masina am decapotato
-stopuri clare
-vopseaua a fost data jos
-am pregatit leduri pentru faruri si interior
Planuri pe viitor:-incerc sa fac posibila deschiderea usilor
-montarea bateriilor pentru leduri
-spoilere
-tapitare
-eleron
-vopsea noua
-umflaturi ale aripilor , etc.....

model :volvo c70
marca: burago
scara: 1/43

EaGle 31-05-08 21:11

Re: machete in lucru -L4uR-

Poze te rog !

L4uR 31-05-08 21:32

Re: machete in lucru -L4uR-

10 Attachment(s)
uite pozele....:)....

rog un moderator sa mute threadul la sectiunea "tuning pe machete" ....din greseala am deschis topicu asta aici:)

L4uR 07-06-08 13:53

Re: Machete in lucru - L4uR

1 Attachment(s)
pun o poza din pacate neclara ...dar sa va formati o imagine despre cum arata macheta cu ledul in interior:)....acum lucrez la eleron
Mod edit:Te rog sa pui pozele in format JPG!Arata mult mai bine postul daca se vede poza!

L4uR 14-06-08 09:59

la ce fel de magazine gasesc poxilina , pentru ca am cautat la vreo 6 magazine si la vreo 4 supermarketuri ....degeaba:-??

L4uR 16-06-08 19:49

1 Attachment(s)
abandonez proiectul asta...am rupt usa foarte urat:D...o sa incerc sa o fac ca si cum ar fi lovita...o pun pe o remorca.....si rezolv:) in curand vine alta macheta de care ma apuc imediat:D

AdY9005 16-06-08 20:17

pacat ca ai stricato mai bine ramanea stock parerea mea ..... :rolleyes2

quick_silver 17-06-08 00:27

o strici si pe aia? :lol:

just_machete 17-06-08 09:14

ai stricat macheta degeaba:(( mai bine o lasai decapotata, o vopseai si nu ii deschideai usile:D...macar pe urmatoarea lasa-o stock

L4uR 17-06-08 10:16

urmatoarea ....urmatoarea va avea usile deschise:))asta nu se mai pune problema...dar la macheta 1/43 am decupato intre prag si usa cu varfu cutitului( luam straturi subtiri de metal ...zgariam) si mia alunecat cutitul intre prag si usa si sa indoit...de indreptat nu mai aveam cum sa indrept pentru ca se alungise:-??....aici e problema cu pragu...dar acum am facut-o ca si cum ar fi dupa accident...si o pun pe o remorca...trebuie sa fac rost de una....tot pentru machete 1/43 sau daca nu pana la sfarsitul lunii fac eu una.
La urmatoarea nu ma mai complic cu asa ceva.....probabil vopsea noua , autocolant , jante noi , kit , si mai vedem noi:D

quick_silver 20-06-08 07:54

pff la o macheta 1:18 e greu sa faci kit, dar la una 1:43... rabdare si indemanare sa ai:) bafta

L4uR 20-06-08 17:13

tocmai de asta am ales 1:43....usa am decupato cu varful unui cutit mic , cu o lama ascutita bine...mi-a luat ceva timp....si cand am vrut sa despart usa de prag....a scapat cutitu si a indoit pragu , acesta alungindu-se ...nu am avut ce sa-i fac ...acum sunt pe drum niste machete pe care le astept:twisted:

L4uR 19-10-08 17:15

5 Attachment(s)
poze facute cu telefonu....motorul am incercat sa ii fac niste detalii ...se pare ca a iesit ceva ceva...urmeaza esapamentul
numere
putina vopsea (nustiu ce culoare-pentru cadru, carena o las asa)
leduri
deocamdata cam atat am inceput esapamentul :)prinde forma in curand poze:)

L4uR 23-10-08 19:53

6 Attachment(s)
luminaaaaa:d....
in curand alte poze cu inca o bulina bifata pe foaie:D...toba de esapament:)..
si am avut ghinion si am pierdut ghidonul ...adica nu eu ...un prieten care a luat-o fara sa imi zica si a venit cu macheta fara ghidon:( care are un ghidon si poate sa ma ajute :-??....

Darius DMS 31-10-08 10:24

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1822860)
luminaaaaa:d....
in curand alte poze cu inca o bulina bifata pe foaie:D...toba de esapament:)..
si am avut ghinion si am pierdut ghidonul ...adica nu eu ...un prieten care a luat-o fara sa imi zica si a venit cu macheta fara ghidon:( care are un ghidon si poate sa ma ajute :-??....

cute8)....dar daca ai pune si o poza cum ai conectat acel bec,ar fi tare8)ca mi e nu imi iese:cry::cry:....

am o intrebare:ce ai folosit pentru decapotarea acelui volvo?ca l ai facut cabrio....cum l ai facut?ai taiat cu un aparat sau....oricum,spor la colectionat :twisted::twisted:....si pune o poza cu sistemul becului...8)

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning