![]() |
General - AUDI vs BMW -
Va propun un subiect de multe ori discutat la intalniri si tot asa..
Discutam per total , toate modelele ( desigur cele de top nu 316 si 1.6i de pe a3 .. ) si deci .. m3,s3,m5,s5,m6,rs4 si tot asa.. Posibilitatea celor de la bmw de a pune turbo , bi-turbo pe seria M .. care ar insemna din punctul meu de vedere moartea adversarilor ... chestie care se vede si pe o masina din buc , un e30 :) DGH , m5 turbo = pa ferrari,lambo,si altele... :) daramite cand ai plecare de la 420 de cai si tot asa.. :D Si deci eu unul sunt de parere ca desi Audi rupe normal cu quattro, bmw prinde fara probleme daca incepe sa puna turbo si pe seriile M :) La modul ca audi se tzine cu bmw acum , cu turbo, in timp ce bmw`u o ard aspirat :D Va provoc la o discutie desteapta,bazata pe argumente, si deci va rog fara posturi ... bmw rulezzz... audi rocks... si alte chestii de genul .. Hai sa vedem fanii BMW, hai sa vedem fanii AUDI .. cum isi apara marca iubita cu argumente bune :D eu unul sunt pentru BMW :D desi iubesc quattro ... prefer rwd :D e MULT mai fun :D presimt ca o sa atingem prima suta de pagini de discutii intr-un timp relativ scurt :D |
Re: General - AUDI vs BMW -
incep eu :D
comparatiile or sa fie aleatorii ..... si .. ciudate.. cel putin prima,cea cu care incep .. unde o sa compar asa.. :D un e30 2.5 24v kompressor cu un s3 cu soft la skn si cu evacuare cap coada tea vs ndr ptr cunoscatori :) filme : https://www.youtube.com/watch?v=bajAkjc0D3o ---- e30 vs cu s3 din pacate, cu cel in cauza, nu gasesc filmari :( insa are 320 de cai pe dyno .. si trage foarte bine :D ce ati alege si de ce si cand ? :D |
https://www.youtube.com/watch?v=IdNk1HlX6HY filme cu s3 -- aici e vs r32
iar aici vs cayenne https://www.youtube.com/watch?v=lx3L59f0QrI audi s3 ndr 320 HP 1530 KG (4.8 KG/HP) Porsche cayenne turbo 500 HP 2300 KG (4.7 kg/hp) |
eu zic ca trebuia un 3some, adica sa fie inclus si mercedes!
|
eu credeam c-o sa fie haos si doar cu astea 2 .. dar vad ca e liniste maxima ..
eu n-am nimic impotriva sa apara si mercedesul .. |
aoleeeeu klar e30 uita-te ce faceeee :twisted: si in plus e mai distractiv si are mai multa personalitate,parerea mea :-)
|
2-0 ... :D ptr bmw :lol: am inceput bine ..
era de asteptat |
Eu zic ca va iesi bataie dupa primele 5-6 pagini !!!!...eu le prefer pe cele care functioneaza !!!!
|
...asteptam si posturi de genul:" audi este mai bun pt ca are mai multe litere!"; sau "bmw este mai bun pt ca este a 2-a litera din alfabet, dupa a(de la audi), nu mai stati pe ganduri pt ca puteti... :)) !
personal am audi si bmm + am condus cateva modele de la cele 2 pretendente si spun ca bmw este o clasa peste, este lucrat cu mai multa atentie, mai fin o lucrare mai in detaliu decat audi, parca te face sa te simti altfel intr-un bmw, senzatiile sunt mai pronuntate. |
bmw...pentru ca nu mi-au placut niciodata audi-urile...pentru ca imi place propulsia si urasc quattro(nu prea ii vad rostul pe turism si nici pe bmw nu imi place x-drive...zic unii "dom'le iarna n-ai treaba"..pai n-ai treaba...cateva zile pe an...sa imi iau quattro sau x-drive ca sa "fiu smecher" cateva zile pe an?)...asa, pentru ca bmw este peste audi ca motoare(parerea mea, altii zic ca sunt mai bune motoarele de audi), in sfarsit...iubesc BMW`urile, mai ales e30...mereu am intors capul dupa e30 indiferent de starea in care se afla...daca mai e si turbo :X:X:X
|
Audi pentru S1,S2,RS4 si RS6.
Audi pentru A8 si S8. Audi penru R8 si R8 V12TDI. |
bmw...cu un bmw poti face si cercuri (e30 e36) dar te poti da si pe 402m... si daca inculudem mercedesul ar fi alegera mea ptr lux,doar atat..cu toate ca nici un 745 sau cva asemanator nu e urat. Si totusi mai este aceea vorba..."sunt 3 marci in lumea asta, mercedes, bmw si altele" :D
|
aia o fi vorba ta...ca vorba e mercedes si restul...ce posturi infantile pe aici...o sa scriu si eu cu alta ocazie ca imi plac ambele marci foarte mult
|
Quote:
In alta ordine de idei...astept cu interes o parere expusa asa cum trebuie! ps:Eu personal sunt din categoria: Ne plac masinile Audi...dar alegem intotdeauna BMW...prietenii stiu de ce! |
Eu aleg bmw...ptr ca inka de mik am avut boala pe e30 ....e36...e32 ...e46ci...si mi se pare ca bmw acopera mai multe nise dekt audi...gasesti model ptr orice preferintza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning