![]() |
BC-06-LSX
11 Attachment(s)
m-am gandit mult daca sa deschid sau nu acest threat..pana la urma l-am deschis
Am cumparat de vreo 2 sapt o dacie intr-o stare nu prea buna.. Masina are/avea suficiente defecte atat optice cat si mecanice.. Este vb despre un 1410 din 89 Sport(coupe) Masina nu era intr-o stare tocmai buna cand am luat-o(dupa cum se vede in poze)dar incet incet incep sa o fac... Momentan ma ocup numai de reconditionat:Dtotusi ma gandesc sa o fac putin mai speciala... ce ar da bine pe ea? PS:Precizez ca am 18 ani si nu prea am bani...deci ce o sa fie facut nu trebuie sa fie prea scump.. Asa arata masina cand am luat-o... cand termin ce mi-am propus sa fac pt moment la ea revin cu poze noi:D Sunt binevenite atat criticile cat si sfaturile si sugestiile:lol::lol::lol: |
Re: "My buchet"
asa e nu e in stare pre buna...poti sa ii schimbi fata sa ii pui tip zambet CN4....peurma maruntisuri si in final vopsitul.....alta culoare nu tot asta...
|
srry dar e varza...
|
m-am gandit la CN4...numai la bare(restul nu imi place mie)
vopseaua nu este intr-o stare chiar rea(si nici nu prea am bani sa o vopsesc):shock:...tot ce se vede pe ea sunt pete de ulei majoritatea maruntisurilor le-am facut.. Quote:
singurele motive pt care am luat-o au fost: 1.motorul trage bine 2.e coupe(e totusi mai rara decat berlina)..din cate stiu s-au facut ~5000 din astea(poate ma insel):rolleyes2 3.tabla e intacta pe ea(prin tabla ma refer in principal la praguri):rolleyes2 urmeaza pozele noi maine sau poimaine.. momentan vreau doar sa o fac sa arate a masina fara sa investesc prea multi bani in ea:x |
curata si si u barele si vopsestele negre ca par ruginite , si da si banda aia argintie de pe masca jos
|
Quote:
le-am facut deja...le-am aruncat la gunoi:-P(ca erau toate strambe)si am pus altele la fel... aceiasi chestie am facut-o si cu lampila si masca din fata a masinii(si aia era crapata toata)+multe alte nimicuri |
frumoasa masina chiar imi place merita sa investesti in ea cu toate ca e an vechi dar iti sugerez sa o faci cat mai intacta sa nu ii schimbi botul ca da urat poti sa te informezi pe google sunt cateva poze eu zic sa ii lasi farurile pe care le are sa le iei noi ca nu sunt scumpe o masca cu tot cu ochelari si la mijlocul mastii sa ii tai chestiile alea unde vine emblema se vede misto rau iar vopseaua daca nu ai facut inca actele cautati o culoare sa o schimbi ca nu te costa mult la rar si interorul fal impecabil cu geamuri electrice la motor sa pui carb dublu si roti de canada late cauciucuri noi vopsita fara folie sa se vada interiorul dupa ce il faci si iti garantez ca se va uita multa lume dupa masina ta iar despre bari cred ca da bine cu barile originale pe care le are dar reconditionate o toba gen sport deaia ieftina si cam atat pot sa te ajut cu sfaturi parerea mea acum tu decizi:D si bafta la proiect chiar imi place masina cum mio imaginez eu:D
|
in primul rand bine ai venit...
si sa iti dau cate sfaturi daca vrei ti cont de ele daca nu nu: -fa si u triplele rosu cu negru -vopseste barile negre -curata bine jantele si fa-le albe -da carligu de remorca jos -pune folie pe geamuri .... si multe altele...dar daca faci astea o sa arate bine si tin-o cat mai simpla si curata...bafta si mai pune pozee cu modificari...;) |
sfatul meu este sa ai multa rabdare
si sa stai sa te gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva . ai de unde sa te inspiri , sunt o caruta de poze pe forum bafta |
si inca ceva in nici un caz sa nu pui fata de cn4 (''zambetul lui iliescu'') ca o sa arate foarte urat, nu se potriveste fata aia cu restul masinii la dacia sport, las-o asa cu farurile rotunde,las-o mai jos, curata-i jantele si fale albe ,vorba lui aditzu_adx, tine-o tot timpul curata si cat mai multa ceara:)
|
Quote:
cam cat maajunge sa ii fac geamurile electrice?:D toba care o am nu e prea estetica dar imi place cum se aude:lol: carligul nu cred ca o sa il dau jos.. cunosc pe cineva care a fost acrosat pe calea ferata si spatele era in ultimul hal..imi ofera cel mai mic grad de protectie carligul ala in caz de ceva.. din pacate am facut jantele deja:Dle-am facut negre:weirdface nu ma opreste garcea si ma lasa fara certificatul de inmatriculare daca ii fac lampile negre??? masina nu e inmatriculata pe numele meu si trebuie sa umblu mult dupa certificat daca mi-l ia:headache:: |
17 Attachment(s)
si pozele:D
ce am facut la ea: exterior: -am schimbat barile -am schimbat lampile -am vopsit pragurile -am facut jantele -i-am schimbat masca din fata -farurile si pozitiile schimbate -am vopsit stopurile si semnalizatoarele laterale -manerele la usi vopsite interior: -i-am scos"presurile" carele le avea(avea si ninoleu sub ele:shock:)si am pus altele intr-o stare mult mai buna -am refacut scaunele(erau toate rupte) -huse -am vopsit fetele usilor -schimbat oglinda retrovizoare +alte nimicuri(suportul din jurul volanului,manerele la geamuri,bricheta,intrerupatorul de la stergatoare..etc) se vede vreo diferenta? PS:nu e stramba....e prost parcata:D |
arata chiar f bine acum...cel putin mie imi place bafta in viitor si cat mai putine incidente:D
|
Exista si o parte buna. Te poti lauda k masini k a ta pe sosele sunt mai putine decat BMW seria 3 ;)
|
plsx cu putina rabdare si timp o poti face ca noua momentan incearca sa o aduci la un stagiu mai acceptabil. incepe cu interiorul
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning