![]() |
Concept Dacia Pick-up
6 Attachment(s)
Concept Dacia Pick-up
Cu ocazia inaugurarii Centrului de design din Romania, echipa de design Renault a prezentat un concept Dacia Pick-up. Patrick LeQuement, directorul de design Renault, a declarat ca nu exista planuri de productie pentru prototipul din imagini. Fotografii: Hotnews/Rompres |
Re: Concept Dacia Pick-up
Interesant...Centrul de design din Romania! Felicitari celor care au facut si treaba asta !
|
e urata chestia aia sus makar daka veneau si ei cu ea de la parbriz una la mana
si 2 la mana spatele numi place deloc bn k nu se va fabrika in postura asta =)) |
mie unu imi place:)
|
ce e cu palma aia in spate?:)
|
Ce o fi asa grea sa trantesti un hardtop pt bena, doua bari si un set de jante mai mishto!
Dk ar fi prezentat Dacia SUV mai ziceam... |
Asta e cva gen uitati-va se poate si mai bine...dar nu o sa avetzi asa cva asa ca multumitiva cu loganu clasic :D
|
ce oamnei...se inspira din hotroad-uri...prea vestiti Dacia-rii astia. Penibil
|
frate astia de la dacia au inebunit.
in caz ca nu ati observat mai nou loganul este transformat in tot felul de experimente dacia logan berlina dacia logan mcv dacia logan pick-up urmeaza dacia logan berlina facelift probabil ca vor scoate si un suv si vreun logan coupe eu cred ca deja exagereaza si referitor la modelul de pick-up ala de are poze mai sus este fainut cu exceptia spatelui. |
vreau si eu jantele si bara si cu grila de pe fata .....atat :))
|
Sincer dacia asta mi se pare cea mai frumoasa dintre toate(exceptand elia)..
|
mie imi place....:)...as preferao in locului unui bmw e36,,,,,masina romaneasca,...frumoasa ca aspect.....nu inteleg ce nu va convine:-??
|
Cu porcaria aia din spate data jos e frumusel :):D
|
este cat de cat reusita
|
Quote:
pai nu trebuia sa scoata loganul SUV ? tot vedeam pe alte siteuri poze... si la o emisiune tv am vazut filmat ... un logan inaltat mult si cica era suv dar erau doar teste , cine stie cum va arata |
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning