![]() |
R.I.P. Mihai Bratu!
imi pare rau sa va anunt dar mihai bratu s-a inecat ieri. pt cei care nu il cunosc si nu stiu cine este pot spune ca este proprietarul oltcitului portocaliu GCF. dumnezeu sa-l ierte! am avut ocazia sa-l cunosc personal si sa stau de vb cu el. nu merita asa ceva.:cry::cry::cry::cry:
|
Re: R.I.P. mihai bratu
GCF s-a vandut, atunci care este proprietarul care a murit, cel de acum sau cel care la tunat?....oricum:cry::cry::cry::cry:
|
Gabriel, e vorba de baiatu' care stătea la gară ? Oricum, păcat !
Dumnezeu să-l ierte ! PS: Răzvan, cel care a făcut maşina se numeşte Robert, din cunoştinţele mele ! |
din cate stiu eu el avea oltcitul GCF. nu mai stiu daca l-a vandut sau nu dar el il avea cand l-am cunoscut. el la reparat si l-a adus la viata.
|
6 Attachment(s)
Masina a fost vanduta anul acesta(cred) cu 1500E si cica a ajuns pe maini rele.
Niste poze mai noi cu el:!: |
Dumnezeu sa-l ierte/odihneasca! Mare pacat!
De ce scrieti R.I.P. ca asa se pune la americani nu la noi.. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
dumnezeu sa-l odihneasca,and peace and full respect for the rest alive
|
se vede si DES in prima poza...bijuterie de masina..pacat, mare pacat ca nu mai este in circulatie..:(
|
Quote:
|
Caroseria s-a dus la fier vechi. Parcă aşa reţin că spunea John acum vreo 2 săptămāni.
|
A investit o gramada de bani in vopsea si altele si acum sa o dea la fier vechi pt 200-300 lei,pacat ca nu o luase cineva, ca era ideala pt un proiect
|
pacat mare pacat....de ce nu stau si eu in craiova...as fi luat-o imediat..:((
|
DES a fost dezmebrat, motorul cu turbo e acum la Zolti(initial a ajuns la Calarasi, pe XXS), jantele erau de vanzare 4tuning, spoilerele/interiorul stiu ca s-au dat separat
topic inchis... RIP Mihai Bratu! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning