![]() |
Sat-nav cu monitorizare a casei
2 Attachment(s)
Sat-nav cu monitorizare a casei
Sistemul de navigatie din imagine ii permite utilizatorului sa isi monitorizeze casa de la volan Te-ai intrebat vreodata daca nu cumva ai uitat ceva acasa inainte sa pleci la drum? Poate ai lasat lumina aprinsa in bucatarie. Sau poate ai uitat usa din spate deschisa. Noul Strada F-Class iti monitorizeaza locuinta in timp ce mergi cu masina. Gadget-ul a fost creat de Panasonic si confera acces wireless la facilitatile casei. Totul disponibil la apasarea unui buton. Strada F-Class va fi lansat in iunie in Japonia, si poate fi folosit, printre altele, la inchiderea usilor casei sau la supravegherea catelului familiei, prin intermediul unei camere video. Dispozitivul va costa 1750 de lire sterline. Totusi, unii spun ca aceasta tehnologie e vulnerabila in fata hotilor, care ar putea profita de datele oferite pe ecran pentru a ajunge la casa pagubitului. In Europa, Strada F Class va poposi initial in UK. |
Re: Sat-nav cu monitorizare a casei
pRea taRe !! .. ji niCi preTu` nu e raU .. :)
|
nu prea ii gasesc rostul!
|
mie mi se pare foarte ingenioasa...vezi tot ce se intampla in casa si nici nu e foarte scump aproximativ cat un dvd pioneer .
|
desteapta ideea...
|
ma da o masina cu wc in el cand fac...nu de alta da cand satu pewc sa imi supraveghez casa....
|
E Panasonic ce vrei :X
|
Quote:
|
Ce ieftin !!!!!:lol::shock:
|
ieftin ieftin, 80 de milioane, dar gandeste-te k nu merge la o casa ,,normala'' trebuie sa fie si casa automatizata pana`n cel mai mic detaliu
|
Interesanta ideea,dar pretul e mare.E totusi vorba de lire sterline nu euro sau dolari.Oricum nu stiu cate lume o sa il gaseasca ca pe ceva practic..
|
nu mi se pare practic.
in calitate de hot as sparge case numa noaptea cand probabil domnu sofer nu conduce si este mai degraba in pat cu sotia/iubita, nu in masina cu volanu. parerea mea! |
ingenios dar ....nnu prea practic ....mai ales ingeniozitatea romanilor...;)
|
Quote:
|
scump si la noi nu este practic deloc.....................
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning