![]() |
E46 - the new face of MTZ (In proces)
6 Attachment(s)
urmeaza sa ii umflu aripile pe spate si sa ii pun oglinzi de m3.
|
Re: the new face of MTZ (In proces)
superba si atat
|
visul meu ca si al multora de aici , este un m3 adevarat dar daca nu imi permit asa ceva.....incerc macar sa o fac pe aceasta sa arate cit de cit a m3 macar la exterior (deocamdata)
|
ca idee e buna...dar ii trebuie o suspensie...narile negre...care e ideea cu partea de sub faruri neagra? nu are nici o linie,se temrian brusc,e aiurea total, si ... ce sunt TZARANIILE alea de pe bari?! :evil:
adica....oglinzi de m3,ceasuri m3,diffuser m3...facelift...jante evo...manere spate shaved....adica ...masina e cu gust in mare parte. dar nu pot sa inteleg ce cauta alea pe bari... |
:D
3crede-ma ca sunt de acord cu tine in totalitate dar alea pe bari asa au fost si inca nu am ajuns la vopsitor ca sub alea sunt niste lovituri. deaceea sunt acolo dar nu pt mult timp. vei vedea. |
adica asa erau cind am cumparat-o.
|
foarte frumos...;;) mtz ul....
scoatei alea pe de bari... a fost bmw lu gelu :X:X....tovarasu meu...sa o stapanesti sanatos...;;):).. si bafta in proiectu tau...sper sa iasa...cat mai "m" :D |
Re: E46 - the new face of MTZ (In proces)
S U P E R!!!
|
salut, ca idee masina arata bine, m look
difuserul e taiat in partea stanga unde era toba inainte? mie asa mi se pare din poza, arata rau gaura aia acolo. alea de pe bara sunt crash paduri? :) |
sunt scoase bandouriile de pe usa sau mi se pare ?!
|
frumos proiect succes in continuare dar am o intrebare : ce motor are masina ? ( superbe ceasurile de M )
|
mie mi se pare cam ciudata ori a fost avariata ori nu a fost facuta la un servis calumea...nu prea sta capota barile porbagaju la locu lor...aripile sub grilele alea de m sunt denivelate asa...unde ai scos manerele in spate nu prea e linia buna...si negru de sub faaruri e urat lafel si chestiile alea depe bara..masina ce an e? a fost pus facelift sau asa e ea?
|
asa cum danesoctavian stie mai bine ca doar de la el am luat-o si ar putea raspunde cel mai bine la intrebarile legate de chestiile de pe bari si de linia masini care intredevar are o mare problema. masina este din 98´´ motor 2800 i. dupa ce am sa imi pun pe ea ce imi doresc ....voi ajunge la vopsitor pt a rezolva si acele probleme.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning