![]() |
BMW X5 de la Hartge
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...db99b63737.jpg
BMW X5 de la Hartge 328 CP pentru 3.0ds 275 CP pentru 3.0d Tunerii de la Hartge au lansat astazi un nou kit pentru BMW X5. Hartge BMW X5 este echipat cu un propulsor 3.0ds diesel, a carui putere a fost "urcata" de la 286 CP la 328 CP. Motorul 3.0d dezvolta acum 275 CP, in locul celor 253 CP de pe varianta standard.Hartge BMW X5 beneficiaza de un kit exterior format din bara fata/spate, praguri si un eleron nou de luneta. Lista cadourilor a continuat cu un set de jante de 22" si o evacuare noua. |
Re: BMW X5 de la Hartge
Frumos rau de tot!!! Cred ca este cel mai reusit kitt pentru X5 E70 , jantele ii vin cel mai bine ;) Dar un pret macar asa informativ nu ne dau???
|
arata bine, mai ales cresterea de putere
|
mi se pare mie sau jantele sun photoshop?
|
Dintre jeep'uri X5u imi place cel mai mult
X5 de la Hartge e ... am ramas fara cuvine Foarte reusit :rolleyes2 |
ceva cu bun gust
|
Quote:
ON TOPIC : prea marfa nu prea imi plac SUV-urile dar X5-u alaturi de Chayenne Turbo imi plac |
Mie imi place mai mult primul model de X5. Parca asta a intrat la apa. Ala avea mai multe colturi era mai "macho" sa zic asa.
|
nu vrau sa fiu critic da park nu prea se imbina linia masinii cu cea a spoilerol :|
voi c ziceti ?? |
urat cu crengi!
|
Totusi jantele alea chiar arata ca si cum ar fi facute in Photoshop. Nu isi mai da nimeni cu parerea?
|
bara din fatza nu i se potriveste..e cam uratel
|
arata destul de bine....trebuiau sa se mai gandeasca un pic la spoilerul fata dar in ansamblu e ok:D
|
bha da asta nu are deloc imbinari.....(pe fatza e cu tot cu aripa??)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning