![]() |
Cum sa modific o Skoda Octavia Tour?
Am motor 1,6 benzina 102 CP.Eu m-am gandit la CHIP,filtru de aer sport si toba.Voi ce-mi recomandati? Nu ma luati cu exterior ca nu-mi plac neam stickerele si dragonii.Mi se par de prost gust.Tot ce ma intereseaza e la motor.
|
nu ai ce sai faci.. nu castigi nica din chip toba filtru..poate 10 cai... nu are nici un rost investitia.
|
hai sa-ti dau un sfat care il dau tuturor prietenilor care isi pun intrebari de genul asta.
ai o masina ok, economica... buna de treburi serioase... cu care nu te faci de ras daca te duci la o intalnire cu cineva (adica nu cu baietii de la tine din cartier) ca iti urla toba sau mai stiu eu ce. se pot face modificari la octavia ca la orice alta masina... si limita e infinita (cat timp si suma investita poate fi la fel) dar creste si consumul si la multe chestii si uzura... mai bine ia-ti ceva de care sa ti se si rupa, o masina puternica si ieftina gen ursuletz, porsche 944 etc. masini care au direct putere mare si sunt ieftine de modificat (gandeste-te ca la pretul la care mai adaugi 20 de cai la o octavia poti combina un motor de 3.5 bmw pe care sa-l pui pe ursuletz sau whatever). masina va consuma mult dar puterea va fi pe masura si oricum o vei folosi numa' la placere (ca doar pt treburi serioase ai octavia), piesele sunt ieftine si sunt peste tot la dezmembrari... blabla. nu e mai bine asha? |
Ok ...eu ma gandeam la o Honda CRX de prin 89.Am condus una si e super tare.Si am inteles ca e ieftina (max 5000 E ) dar problema e piesele.Se mai fabrica,se gasesc usor?
|
Re: Cum sa modific o Skoda Octavia Tour?
Quote:
|
Quote:
|
teddy si al3xavier au dreptate...
pt aia 10 cp cheltuiesti cam 1000euro...si sincer nu se merita! mai bine iti iei un GTI MK2 de afara sau iti pui jante la Octavia... |
ia-ti un tdi si ai rezolvat problema.ii faci tot ce iti trece prin cap si...se simte ;)
|
eddycdk 1000 de euro pt 10 cp???
Cu 300 euro poti sa-ti pui 35 cp. De unde ai scos pretul ala? |
Doar la TDI-uri poti sa castigi 30-40 de cai prin flashtuning la chip. Nu mai vorbiti prostii. La un benzinar castigi cel mult 10 cai!
Si da CRS_TDI... La un benzinar cam 1000-2000 de euro iti trebe sa o salti cu vreo 10-20 de cai. De ce? Din chip nu poti sa faci mare lucru (300e), evacuarea sa zicem (cap-coada inox - 300e) si filtru, buji, ca sa nu mai vorbesc injectoare care te usuca la bani. Nix man ti-as mai recomanda niste arcuri sport, daca nu ai bani de tot tacamul (cu tot cu amortizoare), niste bari stabilizatoare, jenti, folie, muzica, angel eyes/pleoape, stopuri pe led, un eleron finut si lista poate continua. |
Prin Chip tuning parerea mea este ca poti castiga maxim 10cp si in jur de 20NM .. dar totusi este ceva daca chiar iti doresti si te pasioneaza .. Poti schimba si evacuarea cap-coada (recomand Fox sau Remus) ... Un kit de admisie te mai poate ajuta si iti mai creste puterea si de acolo , apoi poti sa te gandesti la suspensii (recomand KW sau Weitec) , frane Brembo fata spate , un kit Xenon , eventual schimbarea ledurilor din interior si un eleron discret .. Eu cam atat as face la masina asta ... Cu cat mai simplu cu atat mai frumos ... PS : Nu va luati de mine , asta e parerea mea :)
|
Am vazut undeva ca se pot pune semnale in oglinzile laterale :D
Sunt obsedat de chestia asta, o sa o incerc cat de curand. |
Despre ce fel de semnale este vorba? Cumva semnalizari?
|
Pai doar la asa ceva se putea referi...oricum mie nu mi se pare ceva interesant..dar daca omului ii place sa isi puna si sa ataseze poze sa vada si ochii nostrii :)
|
Da, pana si Fabia are semnale in oglinda. Normal ca m-am ofticat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning