![]() |
Parteneriat Volkswagen-Sanyo
1 Attachment(s)
Parteneriat Volkswagen-Sanyo
Volkswagen Group a anuntat astazi ca lucreaza alaturi de compania Sanyo la un sistem de stocare a energiei, bazat pe tehnologia litiu-ion. Totodata, germanii isi propun sa contruiasca masini electrice care sa beneficieze de avantajele principiului de recuperare a energiei. "Urmarim ca pe viitor sa construim automobile cu zero emisii poluante si motoare pe combustie mai eficiente", a declarat profesorul Martin Winterkorn, CEO al VW Group. VW a prezentat in cadrul Salonului de la Geneva 2008 conceptul Golf TDI Hybrid, care combina propulsia electrica cu una clasica, folosind tehnologia E-drive. Aceeasi tehnologie a fost utilizata pentru a da viata proiectului Audi A1, care are o autonomie de 100 km. Volkswagen si Sanyo spera ca aceasta tehnologie imbunatatita bazata pe litiu-ion sa fie disponibila pe masinile de serie incepand cu 2010. In imagine, conceptul Golf TDI Hybrid. |
Re: Parteneriat Volkswagen-Sanyo
am inteles ca si cei la nissan lucreaza la asa ceva
|
modelul hibrid are grila mai frumoasa. ca modelele pe benzina sau motorina :D
uitati-va si la semnatura mea, poate ne ajutati si voi :P |
asteptam pana in 2010 sa le conducem
|
oricum ... era si normal sa se ajunga la asa ceva, totusi combustibilii se scumpesc aproape lunar, majoritatea companiilor producatoare de automobile o sa produca masini hibrid
|
Foarte simplu frateeee !! VAG + Solutii de porpulsie alternative = Succes...(sau succesuri ...Elena Quoted Here.... :)
|
Bravo lor .
Astept sa vad si io cum mere o masina denasta . |
Cu totii cred ca asteptam asta. :) Mi-ar placea sa vad ca apare o grila de tuning care arata ca asta :lol:
|
interesant
|
O sa chipam bateriile?
|
liniutze cu baterii :ss
|
sper sa iasa ceva bun din parteneriatu asta ...app cum ar fi sa auzi peste cativa ani "-facem o liniutza?"
"-nu mai am baterie !!":lol::lol: |
eu unul nu as renunta la benzina chiar daca i s-ar dubla pretul....una e cand te urci intr-un hibrid si cand o calci auzi un bazait de musca ...si alta e cand auzi un v8 sau 6 in linie de bmw :D
|
si le incarcam unde ? seris intreb,cum functioneaza astea?urc masina in lift si o bag in priza?
|
Cobori pe geam un prelungitor. :) Da, este intr-adevar o problema asta. In Statele Unite e mai usor pentru unii oameni, care isi parcheaza masina in garaj si acolo nu au probleme cu alimentarea. Sau tot legat de alimentare in garaj, un prieten al meu din Suedia avea pe spoilerul fata la C180`u lui un fel de stecher. Curios din fire, si fiind vorba despre o masina, l-am chestionat. Mare parte a timpului, sau cel putin cu cateva ore inainte de a pleca undeva cu masina, aceasta era alimentata la curent electric pt a se incalzi. Astfel, aveai si o temperatura mai placuta in masina in momentul in care plecai de pe loc, si nici nu ieseai cu masina din garaj direct la temperaturi infricosatoare, care puteau dauna functionarii ei in conditii optime.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning