![]() |
[My Scoot] ShoDesign & Tuning
10 Attachment(s)
Salut, sunt nou in domeniul tuning`ului de scutere, primul cu care am inceput a fost un Gillera Runner FXR 180
Era in stare jalnica cand l-am luat, i-am pus pe el : -far angeleyes -stop clar+semnalizari clare -evacuarea schimbata -ambreajul schimbat -amortizorul spate reglabil -etrierul fata -filtru aer sport k&n -vopsea alb perlat+mov astept pareri:) |
Re: ShoDesign&Tuning
acum m-am apucat de un Peugeot Speedfight 2 din 2006
o sa revin curand cu detalii si poze, miine sper sa scot carenele de la vopsit:) |
Man...esti meserias!!! Mie imi place mult cum arata!!! Chiar ai scos mult dintrun scuter ;) Nota 11 de la mine!!! Numai bine
|
Frumos.. Mai vrem poze :)
|
poze cu el inainte de tuning ai ?
|
runneru mi se pare ca era de vanzare pe bikeshop:)
|
tuning ca tuning.. dar vezi ca iti curg telescoapele.. si ii pacat.. ca ii frumos motoru :D
|
runnerul l-am vandut, acum am inceput un pejo speedfight 2, miine ma duc sa iau rotile, carenele de la vopsit, si sper ca si farul nou, am pus angeleys si pe pejo, dar pe pejo am 4 cerculete :) o sa revin miine cu poze de la pejo
|
cu cat ai dat runneru'.. ?
|
2000, era din 99`
|
Quote:
oricum, avea carenele sparte....zgariate ...stopul spate varza...manerele la frana...am schimbat multe la el.... |
Foarte frumos runnerul...felicitari...:flower:;)
Succes in continuare cu proiectele...;););):arrow: |
9 Attachment(s)
Cum am promis, cu mici intarzieri am revenit cu poze de la al 2-lea proiect inceput, Peugeot Speedfight 2 By ShoDesign
momentan carenele roshii cu perla mov, in poze nu se vad foarte bine, dar in lumina naturala se vede foarte bine nuantza perlata +farul - a fost refacut, interiorul negru , 4 cerculete angeleyes + kit bixenon, executia la far a fost facuta in bucuresti de un baiat de aici dupa forum, Dolb |
miine ma duc si comand si restul pieselor, sper ca pana sambata sa fie gata daca nu luni revin cu poze cu el gata, pretul la pejoul acesta va fi de 2500 euro negociabil, vopseaua + farul + manopera au costat in jur de 1000 euro
sunt nuante perlate, vopsite la service autorizat in cuptor:) , tot ce fac la ele se face numai in service`uri autorizate:) |
in cat tea dus instalatia de xenon si daca poti pune o poza cu tipul de bec care il are..a si cu ce ai facut interiorul farului negru, cu spray cumva? foarte foarte bine arata,suna promitator.. bafta:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning