![]() |
digital lighting for cars daca exista la noi?
2 Attachment(s)
Am pus 2 filmulete despre un nou tip de iluminare interioara si exterioara pt masini.
As vrea sa stiu daca exista in Romania asa ceva. Multumesc |
eu nu am vazut pana acum asa ceva in romania...
decat neoane simple sau neoane pulse... asta deja este ceva incredibil de frumos...deci imi plac la nebunie jocurile astea de lumini...astea ar da bine la un show la un salon auto... cele mai frumoase jocuri sunt ultimele gen strobo... nu cunosc nici o firma care aduce sau face asa ceva in romania :wink: :roll: |
nici eu nu am mai vazut asa ceva la noi...dar cine stie..poate o sa apara 8)
|
Nu e Timpu trecut :wink: parerea mea
|
Da am vazut in ROMANIA.Si cine a fost la Timisoara acum un an trebuie sa fi vazut,pt k a fost un Peugeot 307 dak nu ma insel kare avea asa ceva.Cauta pe forum k vei gasi.
|
ai vazut? :shock:
si poti sa-mi spui si mie cine aduce kituri dastea la noi, din cate stiu sunt intre 1000 si 1500 de euro. |
mda, treaba se poate face cu leduri si microcontroller ... am facut noi ceva de genul asta pentru un hotel si pt o discoteca... ma interesez si va spun. oricum, pretul de 1000-1500 dolari e f mare...
|
n-am vazut in romania (am vazut acuma cateva zile la tv la gumball de anul asta avea o masina asa ceva)
se pot face la preturi mult mai mici cum spunea cineva mai sus leduri si microcontroler (5 lei ledul 30 lei microcontrelerul - asta asa niste preturi grosiere si infromative), totusi mie mi se pare prea \"circoteca\" o masina cu asa ceva nici macar neoanele care pulseaza nu-mi plac |
Pai asta si sunt, nu sunt neoane, sunt niste leduri care cica pot sa produca 2 milioane de culori si au intradevar un controller(e o cutie neagra) care are niste programe prestabilite care combinandu-le pot scoate niste efecte super.
Dar as fi interesat si de varianta cu leduri si microcontroller daca e mai ieftina, dar ledurile normale rezista sub o masina, adica la praf, lovituri, apa etc. ? Pretul e asa mare pt ca singurul loc unde am vazut asa ceva e Marea Britanie si cu transportul cu tot cam pe acolo te duce, nu chiar la 1500 dar peste 1000(un kit complet de underbody lighting). Astept si alte pareri si va rog uitativa mai intai la filmulete ca si eu am zis ca nu e mare lucru da dupaia am vazut clipurile si mi-a cazut falca :yikes: Multumesc |
is super adevarate ....si io vreau! :shock: :shock:
|
am si yo o intrebare >...CINE canta melodia de pe fundal...e SUPERBA :D pLZ
|
sorin copilu de aur o canta....
|
la primu clip ala mare scrie la sfarsit numele celui care a facut melodia, parca DJ Cobra, la al doilea film nu stiu
dar vreau sa stiu, voi ati da 1000 si ceva de euro pe asa ceva? |
ash da..e prea tare..dar nu le`ash pune pe maisina pe care o am acum :wink:
|
o fi acesta http://www.streetglow.com/products/sgled100mc.htm ???
am mai gasit 2. cred ca astea sunt: http://www.litewave.co.uk/digital_lighting_area.asp http://www.digitalcarlighting.com/products.php |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning