![]() |
rugaminte...
salut
cum pot sa dau jos literele de pe spate si emblema fara sa ramana urme pe vopsea sau caroserie? stiu ca literele sunt lipite,dar am inteles ca e un adeziv f bun care nu prea se duce dupa... mersi |
Re: rugaminte...
iti zic eu cum.cu o bucata de nailon si pe urma freci bine cu spirt acolo si nu se mai vede nimik.sau le scoti cu ce vrei u si pe urma freci bine nu va ramane nici un semn
|
Si eu am scos scrisurile cu "GOLF" si "1.6" zilele trecute, am curatat lipiciul cu o carpa cu solutie de geamuri. N-a ramas niciun semn.
|
tot ce contine alcool matuieste vopseaua
|
alcool izopropilic ;)
|
atunci cu apa caldutza iee oricum si nu cred ca un pis de spirt iar matui vopseaua
|
Azi am dezlipit si de pe BMW scrisurile cu "Z3" si "1.9". Solutia a fost tot "Clin". N-a ramas nici urma.
|
mersi la toata lumea.
deci nailon+apa caldutza sau clin... iar emblema spate se scoate? cu ce e fixata? nu ramane urma rotunda pe haion (ma gandesc ca vopseaua de sub e curata,fara sa fie matuita,batuta de soare, zgariata etc.)? |
Emblema de pe spate daca o scoti, va ramane urma rotunda, care este un pic mai in interior. Pt a elimina acea urma este necesara o lucrare de tinichigerie/vopsitorie pt a arata frumos.
|
Quote:
|
se poate inchide ca le-am scos pana la urma:)
mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning