![]() |
Intalnire cu membrii fondatori ai cluburilor din cr
Hai sa discutam despre o astfel de intalnire! Se pare ca discutii apar si apar si cred ca ar fi cel mai indicat sa amortizam aceste certuri! Pentru o mai buna organizare pe viitor, pentru mai bune rezultate!
Sa fixam o data, o ora, un loc, etc! ps: daca vre`un moderator considera ca topicul nu e bun, e liber sa-l stearga! |
in cazul in care va intereseaza imi anunt si eu prezenta asha ca moderator :wink: si ca reprezentant al acr-ului
|
oricand e binevenita o astfel de intalnire! discutam dupa ranca despre data,loc ...etc!contati pe EXTREME!
|
ghost too! 8) :wink:
|
cel mai probabil vor veni si de la mrc, dar nu cred ca voi veni eu.
|
Imi retrag cuvinetele ironice la adresa lui Flavi, m-am intalnit astaseara cu el si ne-am inteles foarte bine.Am vorbit altfel fata in fata ... asa ca sper sa vina cineva si de la NSL la intalnirea cluburilor .
|
Re:
Quote:
|
gata!!hooo!!!frânä!!!!!!!!!!!!!!!!!ca numai sa va certatzi stitzi!!!stitzi voi ce e vorba multa....
|
ce e gabule?:))
|
ce sa fie...nimic...da'rade lumea din afara cand citeste la sectiunea craiova n'shpe mii de pagini de certuri...mai ganditiva si la chestia asta...ca pe craiova nu intram doar noi...
|
cine se cearta ma? :roll:
|
tu!!!!nu vezi ca reaprinzi disputa!!!!
|
miercuri seara la ora 22:00 UNIVERSITATE .. ar fi posibila aranjarea unei astfel de intalniri cu majoritatea cluburilor?
|
Felicitari celui care a sters cearta de pe acest topic.GABule tu esti ma?Ala micu ....cu manutele alea ale lui... :lol:
Al3xius : mersi mersi ! :oops: :P |
Parerea mea ca nu e bine in fata la Universitate ... mai bine la primarie! e loc mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning