![]() |
PPI a modificat Audi PS TT Coupe
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...bd76a15546.jpg
PPI a modificat Audi PS TT Coupe 245 CP si 366 Nm cuplu maxim PPI s-a concentrat in principal pe factorul aerodinamic. Audi TT a trecut printr-un tratament "facial", care cuprinde bara fata, pragurile si bara spate. La imaginea agresiva a bolidului german contribuie evacuarea cu patru tevi, jantele realizate special pentru acest model si insertiile de carbon, completate de eleronul discret si functional. Motorul de 2.0L TFSI dezvolta 245 CP si un cuplu maxim de 366 Nm. Jantele de 19 au primit incaltari Michelin Pilot Sport 2 si un kit de suspensii care coboara masina cu 30 mm. Se preconizeaza pentru modelul PPI si un set de franare mai eficient. Interiorul a fost cosmetizat cu elemente PPI, cum ar fi volanul sport. Clientii pot opta pentru un interior mai bogat in fibra de carbon. |
Re: PPI a modificat Audi PS TT Coupe
arata foarte bine:)
|
Faza cu bordul impaunat de carbon e tipic PPI....Daca optezi pentru optiunea aceea sa nu te astepti la weight-reduction....ba din contra......si personal cred ca arata tacky ....
In general tot upgrade-ul exterior da impresia de masivitate excesiva...altora le-a reusit mai bine.... Si daca vor face un pachet standard pentru Coupe 2.0 TFSI dupa acest model te face sa te gandesti serios la V6-le de 3.2 L.....la ce pret va avea....(oricum un plus de 45 de cai si 86 de Nm vor fi supraestimati de baieti de la PPI ) |
shi nu`ti place ideea de masivitate ? si asa masina e micutza ... acuma arata prea tare
|
Pe mine in primul rand m-a atras la varianta stock designul foarte fluid al masinii....o balanta intre discretie , eleganta si sportivitate......accentuarea facuta de PPI imi pare putin fortata... TT nefiind un race-breed stil import...e mai.....cizelata....
|
TT'u a aratat bine mereu:)
|
imi place TT-u si stock acu e si mai si... mai ales jantele dar difuzorul ala de aer sau ce o fi de pe capota din a 2a poza nu sunt deloc de acord...poate o ajuta la ceva dar nu imi place....
|
super tare si arata bine in alb
|
arata foarte bine... dar.. eleronoul ala e criminal :D:D
|
ii sta bine in hainele astea
|
le-a iesit bine