![]() |
Cateva reguli pentru radare !!!
Quote:
|
Re: Cateva reguli pentru radare !!!
Bine de stiut toate aceste aspecte;)
|
si mai sunt.chestie e ca trebuie sa ai ... "balls" :lol:
|
da pai...cand il vezi ca vrea sa iti dea amenda ce faci? te milogesti ? sau poate nu tine si te-ai milogit degeaba....sau ii ceri dovada ca are totul in regula? ..si atunci nu cred ca se mai pune ulterior problema de milogeala
|
nu, dar nu semnezi procesul verbal,orice ar fi,si daca esti vinovat 100%.eu stiu pe cineva care a facut accidenat cu 140 a dat intr-o masina parcata,i-a luat permisu pe 3 luni,nu a semnat procesul si a facut contestatie si i-a fost luat doar pe o luna.s chiar el a recunoscut ca e vinovat 100%.
|
O intrebare mica daca tot veni vorba de radare.
Imi zice si mie cineva sa zicem daca ai pers peste limita legala pe autostrada Bucuresti - Constanta si teau prins sa zicem 5 camere radar video cate amenzi iti vin acasa ? Sunt curios daca pe un tronson pe care sunt amplasate camere video iti vin mai multe amenzi sau numai 1 singura ? |
5 amenzi..teoretic intr-o zi poti sa iei si 150 de amenzi
|
Eu inteleg ca poti lua 5 amenzi dar mi se pare absurd sa iei 5 sau sa zicem 10 amenzi de viteza pe acelasi drum si pentru acelasi lucru.
|
mie nu mi se pare absurd.daca te prinde cu 72 in localitate asta inseamna ca toata ziua poti merge cu 200 pe unde te taie pe tine capu?
|
Eu te inteleg cum zici tu dar eu ma refer aici pe un singur tronson de drum unde sa zicem sunt 20 de camere. Daca ai depasi cu 10km la fiecare ai ajunge sa iti dau vreo cateva salarii numai pentru amenda daca ai primi pentru fiecare depasire amenda si pe un drum sa zicem de 100km sau cate are autostrada eu nu ma refer de drumuri diferite sau de localitati diferite.
Dincolo cel putin eu stiu de la cine a luat amenda pe autostrada in Austria ca ia venit unde era amenda cea mai de la camera si la restu nu ia venit nimic. Ia venit undeva la 200 si ceva de euro si stiu ca aia au camera enorm de multe pe autostrazi si pe toate la prins ca nu stia. Plus ca pe la noi nu scrie ca este monitorizare video din cate stiu eu ceea ce ar trebui sa fie scris unde este monitorizare video. |
Quote:
|
Problema mea este urmatoarea de care am cerut un sfat ?
In data de 15 - 15 mai am fost la mare si nu am stiut nimic de monitorizare pe autostrada soarelui deoarece nu era scris pe nici unde de asa ceva. Am intrat pe autostrada de pe centura care vine de la Pitesti. Am mers poti zice 130 - 160 ca si viteza pe autostrada deoarece nu ma asteptam la camera sincer si plus ca aveam o mare problema ca u gasisem pe centura de la bucuresti nici o benzinarie k decat Luk Oil. Si nu aveam foarte multe benzina in masina deoarece veneam de la Timisoara. Ieri am aflat ca pe autostrada soarelui ar fi 16 camere dus si 16 camere intors. Eram curios daca in romania iti trimite amenda de la toate sau numai de la una singura cum mi se pare ca cred ca este un sistem centraliat si ce ai gresit cel mai tare acolo sa te taxeze. din cauza am facut referirea pe acelasi tronson si nu prin localitati diferite. Am primit amenzi si prieteni deai mei au primit in afara tarii dar nu am primit sa zicem 5 amenzi ca pe autostrada din austria nea prins 6 sa cine stie cate camere. |
pentru monitorizare video exista solutii. Exista niste chestii care se pun pe numere si care fac citirea numerelor cu ochiul vizibila iar citirea numerelor de la camera nu se poate face, si aici nu ma refer la acel spray ... Asa poti sa ii dai bice pe autostrada sau daca prinzi un drum cat de cat acceptabil...ca daca nu ii dai blana pe autostrada unde sa ii dai ? pe drumul comunal?
|
PAi din cauza asta am mers si eu mai tare ca pe drum a fost super nasol pe drumurile din Romania ca era si aglomeratie si drumuri de tot rahatu.
Imi zici si mie mai multe detalii pe privat la ce solutii te referi ? |
dani..si treaba aia de care zici tu e legala?nu se poate lua ca fiind un fel de anti-radar?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning