![]() |
Proiect Corrado
21 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...add3100f12.jpg
Proiect Corrado Modelul prezentat este un Volkswagen Corrado G60 din 1991. Bugetul alocat "operatiei" a fost de 20000 de euro. Va prezentam in continuare lista modificarilor, precum si un "making of". Motor: Admisie carbon, compresor G60G40 nivel 3, pompa de benzina Porsche 944, alternator 150 amp., evacuare cu iesire stil Ferrari F60 din inox Jante/Frane: Jante Keskin de 18 inci, pneuri cu dimensiunea de 245/30/18 pe fata si 285/30/18 pe spate, amortizoare reglabile Koni, etriere Golf vr6 Caroserie: Bara fata si bara spate de la NTC Design, eleron negru mat, aripi evazate, usi LSD, geamuri tenta rosie, calandru Rieger, faruri spate stil Lexus, vopsea Candy Rosu Interior: Scaune cu insertii din piele, tapiserie rosu-negru, volan modelat din aluminiu (importat din SUA), cap schimbator Red Line, consola vopsita in Candy Rosu, set pedale Red Line Sunet: Head Unit Clarion DVD 648, 3 amplificatoare Soundstream Tarantula: 2 TR 1600 si unul TR 680, 2 subwoofere Soundstream Tarantula SPLX 15 de 38 cm |
Re: Proiect Corrado
27 Attachment(s)
Proiect Corrado: Un scurt "making of"...
|
nu stiu daca sunt singurul, dar eu in mod cert , mie NU imi place deloc bara fatza. e un model urat, exagerat si nu are ce cauta pe o masina :|
|
e ok...mergeau alte jante...
|
Totusii bara fata nu are nici o treaba cu linia masini ....
|
frumos.. dar era loc si de mai bine (bara fata, semnalele fata stil moto :???:..etc)
|
Am si eu o intrebare unde a fost tunata masina??? :D e misto masinutza tot in fara de bara din fatza nare nici o treaba cu masina !!! in schimb spatele masinii e super super
|
bara fata nu se potriveste deloc...in rest masina e bine facuta
|
Cu bara fata arata ca un peste pe uscat...
|
Din spate si din lateral arata frumos ....... partea din fata mai trebuie un pik prelucrata
|
multi bani investiti destul de bine(mai ales partea de sunet mi se pare ft frumoasa si interioru masini) dar ca cei de mai sus spun si eu "bara de fata nu are ce cauta acolo, si parca sar potrivi si alte jante" poate niste BBS cu buza polishata, sau poate niste O.Z. dinalea cu multe spite iar da o tenta ceva mai sportiva.
|
arata bine masina
|
aiurea bara aia d pe fata, prea mare, nu arata nici-cum, iar chestia cu semnalizatoarele de motor e de prost gust........... in rest imi place.........
|
Binisor. Minusuri:
-bara fata (ugly) -jante ( prea pline, oricum nu se potrivesc) -volan (suntem la pimp my ride sau ce) -folia rosie (parca dadea mai bine neagra). In rest masina e OK. (PAREREA MEA) |
:|...............
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning