![]() |
Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie
1 Attachment(s)
Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie
Dacia Sandero va "parca" oficial in Romania pe 3 iunie. Mai avem putin timp de asteptat, nu ne ramane decat sa pregatim catalogul pentru a-i pune note la test drive. In privinta pretului, va putem spune ca "Sandel" va costa intre 7000 si 9500 de euro. Cei de la Dacia au declarat ca romanii isi vor putea cumpara un Sandero incepand cu luna iunie. Romania se alatura Braziliei ca tara de productie a modelului Sandero, urmand ca acesta sa fie construit si in Rusia, respectiv Africa de Sud. Mult blamata garantie de un an si jumatate ramane de un an si jumatate, in limita a 100000 de kilometri. Motorizarile vor fi urmatoarele: 1.4l de 75 CP si 1.6l de 90 CP pe bezina/1.5dCi de 70 CP si 1.5dCi de 85 CP pe motorina. Emisiile CO2 ale propulsorului de 70 CP sunt de 120g/km. |
Re: Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie
Are destule motorizari din care sa alegi,asta e un + dar garantia e de tot c_c_tu' si pretul mi se pare destul de mare...
|
dar de ce nu vin shi cu motoru de 1.6 16v?:(
|
In comparatie cu alte modele pretul mi se pare destul de acceptabil iar in ceea ce priveste garantie sunt convins k e pusa pentru a pastra pretul redus nu din cauza calitatii masinii. Sincer masina e prea tare pentru pretul ei (decat peugeot 107 sau C1 mai bine sendero). Un mare plus pentru Dacia. Este o dovada k Dacia e pre un drum bun. Sa nu uitam k si skoda a inceput cresterea printr-un model asemanator (FELICIA)
|
dupa ce a fost cumparata de grupul VAG
|
nu pe 30 ca eu asa am auzit
|
dacia tot dacie ramane...
|
Mda, foarte inteligent comentariul de mai sus.:rolleyes2
|
1.4l de 75 CP si 1.6l de 90 CP !:lol: Daca are si vreo 1500 Kg este de tot rasul...
Este penibil ...mai bine nu mai spuneau cati cai are... De abia astept sa incerce vreo petarda d'asta sa ma depaseasca :twisted: |
asa si .......
|
Garantia intr-adevar este penibila, si trage in jos increderea pe care o vor avea romanii in masina. Totusi, si un telefon mobil are 2 ani garantie. Dar daca ne gandim mai bine, vw/audi ofera 2 ani garantie pt toate modelele lor, deci nici ei nu stau mai bine. Oricum, nu se strica dacia in 1.5 ani.
Pe de alta parte, o strategie total opusa o are hyundai, cu 7 ani garantie. Pana nu se va lansa modelul oficial, este greu sa emitem judecati de valoare. Legat de cel cu "dacia tot dacie ramane", ce sa zic, e greu cand nu ai permis...:twisted: |
numai panarame de dacii au scos din 2005 incoa.......
|
Am condus un Logan 1.4 o perioada de timp si ma "amuza" cand vad cat de varza este...daca in momentul in care vrei sa depasesti pe cineva , acesta accelereaza , nu mai reusesti ! + instabilitate totala ! Nu degeaba s-a rasturnat la "testul elanului" , este periculos de instabila....poate ca m-am obisnuit cu masina mea , desi are vreo 17 ani saraca , nu se compara cu un Logan...
|
astia de la KIA dau 7 ani si dacia 1.5 ani.rusine! stiu eu ce stiu cand au zis de 1.5 ani garantie:D.si motoarele vad k sunt tot aceleasi k si pe logan.slabut de tot.si pe langa astea si pretul e cam mare pentru ce poate...
|
Quote:
a mea are 1150, un golf5 1300 deci asta va avea clar tot undeva pe la 1000... problema nu e de greutate, problema e din cutia de viteze si motorul de 8 valve. cred ca daca un sandero de 1.6 90cp cu suspensii sport, cutie calumea va incerca sa depaseasca, n-o sa-i fie foarte greu |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning