![]() |
GOLF 3 ___ce pot sai fac
am un golf 3 break!stiu stiu! e vechi si mare si puturos!dar mie imi place
am fost recent la constanta cu ea dar nam bagato aveam probleme cu pompa de apa si facea urat se ingingea... in fine are cineva o idee de crestere a puterii MOTOR: 1,8 90 hp! 1300 kg :( |
pai , o solutie buna ar fi sa o vinzi , sa mai pui ceva bani .. si atunci ... ;)
|
Re: GOLF 3 ___ce pot sai fac
buna solutie...omu a intrebat ce poate face..poate niste tobe,un cip ceva:sad:
|
Trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa bagi bani intr-un station-wagon. Ca e veche nu are importanta, important este de cat esti dispus sa cheltuiesti si pt. ce doresti modificarea masiniiCeva solutii ar fi clasicele admisie, evacuare si chip.Alte solutii ar fi turbo dar costa a dracului de mult si parerea mea este ca nu merita(turbo).Noroc la tunat
|
Din motorul de 1,8 aSpirat de Volkswagen nu prea ai ce sa faci.Am avut si eu vreo 3 golf-uri cu motoare din astea- sunt rezistente si cam atat.
:( |
sal'tare...k veni vorba d imbunatatirea motorului...am si eu un VW Passat B3 station wagon.....cu motor d 1.9D...ptere 50kW....km kt inseamna asta in hp?si s mai poa face cv l motoru asta,turbo filtre etc sau e d preferabil s caut alt motor? masina n-as schimba-o k e super in rest....:Dms
|
50kW x 1.36 = 68cp
|
ms mult!asta nu stiam...kti CP inseamna 1 kW....
|
Dai jos 1.8..il vinzi mai pui bani si iti cumperi un vr6 sau 1.8T
1.8T ar fi mai indicat,cu bani putini poti sa il faci rau. vr6 ii cam rar consuma mult...da e vr6:D |
banuiesc ca nu vrei sa investesti enorm in masina .. iar ce ar trebui sa faci ii un chip si tobe cum a zis si road_runner dar mare diferenta nu o sa simti si eu zic ca nu merita .. poti sa iti gasesti masina ieftina pt. alergat chiar daca ii mai veche
|
Daca te intereseaza am eu un calculator de 1.8 ABS 90cp si un power chip (nu ii montat) daca te intereseaza vb.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning