![]() |
BMW Seria 3 by Benedetto Bordone
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...a8b70b5470.jpg
BMW Seria 3 by Benedetto Bordone Conceptul BMW Seria 3 din imagini este desenat de Benedetto Bordone. Designerul spune ca acest proiect a fost inspirat din arhitectura modernaBordone a dorit sa sublinieze prin conceptul sau caracterul sportiv si puternic al germanilor de la BMW. Daca a reusit sau nu, asta ramane sa stabilim. |
Re: BMW Seria 3 by Benedetto Bordone
mie nu imi place :(
|
E interesant ... eu zic sa asteptam macar faza finala care va fi cu totul diferita fata de desenele astea ...
|
iti dai seama ca se modifica radical pana la momentu in care v-a aparea un concept ceva:)
|
urat in desene
|
e agresiv 100% dar nu imi prea place grila fata...:sad:
|
din schitele astea nu se vede cine stie ce...este un desen simpatic...nu prea am la ce sa-mi dau cu parerea ca nu are niste linii clare.
|
Sincer, nu prea sunt concludente pozele.
|
Quote:
|
super adevarata.fratilor voi nu vati plictisit de toate masinile cu forme clasice.Ebine venito o masina futurista.Succes si bafta in realizarea ei.
|
mie mi se pare interesant desenul,intr'adevar nu-i in stilu bmw,dar nici modelele actuale nu au fost in stilul clasic bmw,sa vedem ce o iesi din asta,au nevoie de un design agresiv pt a face fata vizual audiurilor,care,din pacate,cu toate ca sunt fan BMW,arata mai bine,cel putin A4'le nou imi place mai mult decat 3'arul,la coupe si a5 is cam la egal. Is curios cum o sa arate noua serie 7
|
E un pas cam mare faza cu grila,ca au pus narile pe diagonala la distanta una de alta, prin asta(daca chiar asa o sa arate) ar distruge o adevarata traditie,si un trademark al marcii BMW de mai bine de 75 de ani (parerea mea cel putin)
|
asta ii "alian"...
|
mmmmmm............sa vedem ce va ajunge in final....deocamdata ramane doar o schita.........oricum mishto:-)
|
yo cred ca visam degeaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning