![]() |
Alutec sau mak?
|
Re: Alutec sau mak?
...mak...;)
|
as alege de la Mak (fata) ,modelu XLR de la mak e fain depinde de gusturi acum;)
|
Fatza! Clar! :d
|
Da.... ms mult de raspunsuri...dar vor fi alutec totusi....Mack nu avea mirror si simple arata rau.Mai mult de atat descopera prea mult si la 206 nu prea ai ce arata .Am sa pun poze reale dupa ce imi vin si gumele care vor fi Eagle F1
|
eu tot pe prima varinata (fata ) raman daca e a 2-a .. doar pe la R17-R18 asa mai mici in nici un caz
|
arata bine pe 206 OZ superturismo
|
De mult timp nu te-am mai vazut cu peugeot-ul:rolleyes2
Da mai bine cu Mak,dar parca totusi ii lipseste ceva..in locul tau as mai cauta si altceva daca nu esti hotarat sa alegi intre astea 2;) |
Quote:
|
Quote:
Am luat deja alutecurile,sunt germane sunt bune si mie imi plac. Superturismo arata in opinia mea desigur, naspa pe pug 206.Tre niste jante sa incarce spatiul ca la 206 HDI nu prea ai ce arata la roata:oops:Motiv pentru care nu am optat pentru MAK-uri care separat arata bine intradevar dar mirror nu aveau decat pe 16 si e o masina care circula mai mult decat pozeaza. Cand imi vin gumele am sa postez cu ea incaltata .Mai am de pus eleronul si cam gata ca e masina nevestei si la garda joasa mai mult as repara decat sa circule... |
Frumos din partea ta sa-i aranjezi masinuta sotiei,mai ales ca are si stickeru ' cu Street Virus pe luneta 8)8) o sa atraga priviri:lol:
Astept poze cu masina si sa o vad mai des pe strada.:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning