![]() |
bmw 318d ,sfaturi,pareri ...
Salutare , sunt si eu mic pe aici , as vrea sa achizitionez un 318d an 95 la vreo 5000e , dar inca sunt in stadiu de documentare .
ma intereseaza sa stiu parerile voastre legate de consum , consumabile si reparatii ! va multumesc mult |
Re: bmw 318d ,sfaturi,pareri ...
eu as alege in locul tau unul pe benzina ... ca totusi la anii aia ... mai ales ca dieselurile nu erau avansate :) .... nu stiu ... asta e parerea mea ... in rest masina se comporta ok ... depinde ce`i ceri ...
|
pai am zis un diesel ca sa mai economisesc cativa litri
Mai nou ma gandeam la o alfa156... |
La 5000 de euro nu gasesti o alfa inmatriculata in stare buna la noi in tzara. Si daca te gandesti sa iei alfa de la nemtzi de ex...ar insemna sa dai pe masina ~3000 de euro, restul pana la 5000 sa insemne comisionul si taxa de prima inmatriculare. Iar alfa la 3000 de euro...inseamna 1997-1999, adica primii ani de fabricatie...si din cate am auzit pe alte forumuri, primii ani de fabricatie ai alfei 156 au fost cei mai slabi. O alfa 156 merita, dar sa fie dupa 2001-2002. Mai bine o pisicutza d-aia de prin 1994-1997...preferabil un 316ti (touring hatch) - e cel care arata ca opel astra G in 2 portiere. Dai pe unul din 1997 ~3000 de euro (de la noi sau vbesti cu ionutz sau cine mai e pe forum pe aici de aduce masini) + taxa ~1200 de euro si-ti raman si bani pt o revizie cat de cat acolo. Parerea mea, eu asa as face.
|
Quote:
in aceasi bani mai gasesti audi coupe,vw golf 3,opel astra etc. |
cu 318 tds ( 1,7) scoti consum impresionant de mic avand in vedere ca e bmw...am avut in familie un compact din 97 si nu am avut ce sa ii reprosez in privinta consumului
totusi mai frumos e un coupe:D |
Corect, mai frumos un coupe..dar in aceeasi bani il iei mai vechi decat un compact...d-asta zic..eu as alege unul mai nou si mai uratzel decat unul mai vechi si dragutzel :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Ia-ti 318d!Are consum mic ceva zvacnire si un design frumos!Dar sa nu-ti iei compact !Ia-ti berlina ca poate vrei si tu sa iesi in oras cu prieteni , si unde-i cari? intr-o cochilie!Ia-ti berlina in 4 usi si gata!
|
Quote:
ai fi surprins cat spatiu e in compact pe bancheta din spate...:twisted: cauta un 1.7 tds in stare buna si n-ai sa regreti....indiferent, compact, coupe, sedane..... |
Poate ma insel dar am auzit ca la 318 TDS exista o versiune denumita ceva cu sport ( nu stiu exact ) si dezvolta 110 cai putere si nu 90.daca e adevarat poti sa rogi pe careva sa iti caute acest model...eu am dat de el pe autoscout daca nu ma insel :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning