![]() |
peugeotu' meu 206
8 Attachment(s)
Peugeotu' meu:
- 1.9 D - 5 usi - ABS - geamuri electrice fata - trapa panoramica Imbunatarile care le-am facut pana acum la ea: - am pus un Pioneer 2900 si 2 difuzoare Pioneer TS-A6911 de 80W RMS - grile aerisire cromate - cotiera - faruri angel eyes - folie Llumar pe geamurile laterale spate si luneta - stopuri LED - kit tuning exterior - eleron - jante OZ 35 anniversary 16" cu anvelope goodyear F1 GSD3 205/45/16 Urmeaza: - statie+ subwoofer - xenon - vitezometru pe plasma si cate ceva la interior |
Re: peugeotu' meu 206
frumoasa...dar unde sunt pragurile??;)
|
In casa :)) inca nu le-am pus, trebuie sa mi le monteze cineva .. sper la sf sapt viitoare.
|
frumoasa... avea un vecin un kit asemanator .. dar nu`mi placea poate ca era si gri ... dar pe albastru mi`am schimbat parea...:D
|
la jante ar fi mers altceva in fine e vorba de gusturi ! suspensia ar trebui sa fie pe primul plan deocamdata :)... si vad probleme la farul stang sau mi se pare ca face condens .. in rest da bine kitul pe 206
|
Ma oftic ca n-am vazut masinuta live la Rasnov la nationala :???:
Sa o stapanesti sanatos :D |
Misto Masina. Sa O Stapanesti Sanatos Dar Trebuie Sa O Lasi Mai Jos Si Sa-i Montezi Pragurile
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning