![]() |
vibratii e39
am o vibratie ciudata la masina...cand accelerez si cand franez normal la 80 km la ora...am schimbat jentile si cauciucurile cu unele noi si tot vibreaza...le-am mai si echilibrat si tot vibreaza am reglat directia de 2 ori si la fel...am schimbat si discurile si tot vibreaza...nici o roata nu are joc si tate bucsele noi.e un e39 535i automat din 97......idei ce mai poate fi.mersi
|
Re: vibratii e39
-cred ca iti trebue inele de centrare,uitate daca janta vine fix pe butucul rotii,adica gaura din mijlocul jantei trebue sa intre exact pe butucul rotii,nu trebue sa aiba joc.
|
cei de la care am cumparat jentile au zis ca nu trebuie...dar oricum facea la fel si cu jentile originale...exact la fel...tre sa fie altceva.ms
|
atunci sa nu fie din rulmetii de pe fata.
|
salutare, am si eu o problema asemanatoare la bmw-ul meu, e36 coupe din 94 318is, am avut o vibratie in volan cand pune'am frana, am banuit ca este de la discuri, am schimbat discurile acum 3 luni si vibratia a disparut, de o luna vad ca a inceput sa reapara acea vibratie cand pun frana, doar cand ciupesc frana asa, daca ma arunc tare in frane vibreaza putin la inceput peorma nu mai vibreaza, banuiesc ca este iara de la discuri, intrebarea mea este: ce imi cauzeaza deformarea discurilor ? si sigur de la discuri sa fie, ca parca imi e frica sa cumpar iara discuri noi stiind ca astea sunt noi :( ...mentionez ca nu am vibratii si in pedala de frana.
merci pentru raspunsuri. pa, pa |
am rezolvat problema....era o bucsa de la roata din spate...ms
|
eu zic sa verifici bucse directie si rulmenti sa fii sigur de o treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning