![]() |
Carbon Look audi a4 b7
astept sugestii si discutii pe acest subiect. foto si oferte de pret, situri si alte detalii.
incep eu cu ceva recomndari. www.osirdesign.com |
Re: Carbon Look audi a4 b7
Buna
Sunt aproape de a finaliza un Audi A4 B7 adica masina mea. I-am facut interiorull cu carbon, cam tot. Acum lucrez la exterior mai am fusta din spate la bara la evacuari I-am montat tobe duble si am modificat fusta spate sa pot pune capete de RS late. O sa fie din Carbon. In rest i-am pus ornamente de S4 pe usi dar din carbon stalpi acoperiti cu carbon. O sa gasesti poze cu masina la pisee din carbon oferte tuning. |
4 Attachment(s)
am ceva modele. le-am gasit pe e bay dar destul de scumpe.
|
La mine fusta spate e cu doua evacuari stanga dreapta ca la RS4 si are grila pe nijloc ca la rs4 si in spatele grilei placa de carbonca sa nu intre mizeria.
Capacele la oglinzi nu stiu cum se fixeaza pe oglinzile vechi Oglinzile mele sunt altfel, si ma gandeam sa le copiez asa cum sunt originalele. Daca pretul e mare ce sa spun ala e pretul real Ornamentele de usi S4 costa 450 euro la audi la ingolstadt si sunt din plastic eu am cumparat un set sa-l pot copia. Din carbon nu gasesti nici in Germania poate peste vreo saptamana ca tot eu am trimis si acolo ca am pe cineva. la fel cu stalpi.. Oricum e mult de lucru pe ele si deaia sunt asa scumpe si daca n-ai un vopsitor priceput poti sa uiti Vezi cu e-bay ca eu am luat o tapa frumoasa Mi-am comandat Hecklespoilerul(eleronul mic de pe capota )l-am platit si am primit o garnitura de cauciuc cu care se fixeaza mocheta la perete. Am crezut ca si mor. De-l prindeam pe tip atunci nu stiu ce-i faceam. Eleronul meu meu a costat acum 200 euro dar inca nu mi-a venit sa fac matrita dupa el sa-l pot face mai ieftin, si sa pot face si din fibra pentru cei mai putin pretentiosi si mai ieftin.. Cam asa stau treburile deocmdata asta iti pot oferi Pas cu pas ce sa-i faci. Si eu tot asa sunt inca incurcat. Deocamdata astea le am |
3 Attachment(s)
Cam asa arata acum cu fusta spate si tobele montate
|
9 Attachment(s)
Si pentru ca nu am fotografii din lateral si interior o sa selectez cateva. Cam asta pot sa fac eu cu carbonul pentru un A4 B7.
|
salut. partile sunt din carbon, sau doar acoperite cu folie care imita carbonul?
|
Salut.care stie de unde imi pot achizitiona un eleron sau aripioara din carbon pt un audi a4 din 2004? astept si niste poze daca se poate. Ms anticipat..
|
Da partile sunt din carbon. La un Audi sa pui Linoleu?????
|
In privinta eleronului eu o sa pot produce acest tip de eleron din carbon peste aproximativ o luna dupa ce termin matrita pentru el. Din pacate este valabil doar pentru A4 B7.
|
viel atunci zici ca pt un audi a4 din 2004 nu faci?
|
Din pacate este alta forma la capota spate( alta curbura), Alt model alta matrita alta piesa.
Imi pare rau dar nu am nici modelul si nici nu stiu daca merita investitia.:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning